Pětice nejbláznivějších komedií všech dob. U těchto filmů se budete válet smíchy

Pětice nejbláznivějších komedií všech dob. U těchto filmů se budete válet smíchy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Také občas máte náladu na nějakou bláznivou komedii? Prostě si konečně sednout, na chvíli si odpočinout a pořádně se pobavit a zasmát. Takových snímků najdete řadu, proto jsme pro vás vybrali ty nejlepší z nich.

Pařba ve Vegas (81 %)

Bradley Cooper, Ed Helms, Zach Galifianakis, Justin Bartha

Film začíná nevinně, parta přátel se vydává na rozlučku se svobodou do Las Vegas. Jejich párty se ale nečekaně zvrtne a ráno zjišťují, že si vůbec nic nepamatují. V jejich hotelovém pokoji to vypadá jako po výbuchu a vypadá to, že po ženichovi se slehla zem. Postupně zjišťují, co všechno v noci prováděli a snaží se najít Dougha a včas ho dopravit na svatbu.

Na bláznivé párty se mohou dít opravdu nečekané věci, a tak se můžete těšit na zvláštní překvapení, drsné kriminálníky i tygry.

Jump street 21 (74 %)

Jonah Hill, Channing Tatum

Schmidt a Jenko se na střední škole nesnášeli, teď se však znovu potkávají na policejní akademii. Nepatří mezi ty nejlepší policisty, svou pověst si ale chtějí zlepšit. Když jsou tedy přiděleni k tajné jednotce Jump Street, neváhají a hned se vydávají na tajnou misi. Jejich úkolem je vrátit se zpět na střední a splynout s tamními studenty. Nakonec se z dvojice stanou nejlepší přátelé, zjišťují, ale že o dnešních dospívajících nemají ani vůbec žádnou představu.

Ve filmu najdete, jak akční scény, tak samozřejmě více než dostatek vtipných momentů. Prostředí střední školy a vzpomínek hlavních hrdinů navíc dělá film ještě vtipnějším.

Superbad (68 %)

Jonah Hill, Michael Cera

Superbad je film hlavně o přátelství a o šílených středoškolských zážitcích a pařbách. Evan a Seth jsou nerozlučnými přáteli, kteří se brzy vydají na vysokou školu a čeká je odloučení. Proto se snaží užít si svůj poslední rok naplno. Na jednom večírku plném alkoholu se zoufale snaží na ostatní zapůsobit. To ale samozřejmě dopadne úplně jinak, než doufali.

Nejen, že se pobavíte, ale také se vám vybaví těžká léta v dospívání a středoškolské vzpomínky.

Připoutejte se, prosím (79 %)

Robert Hays, Julie Hagerty, Lloyd Bridges

V této komedii se společně s hlavními hrdiny vydáme na šílený let z Los Angeles do Chicaga. Většinu cestujících i členy posádky totiž postihne silná žaludeční nevolnost. Všichni panikaří a čekají, že katastrofu už nic neodvrátí. Letadla se ale nakonec ujme nespolehlivý námořní pilot Ted Striker a vše dopadne úplně jinak, než byste čekali.

Jde o vtipnou parodii, která ani po 40 letech od jejího natočení neomrzí.

Blbý a blbější (72 %)

Jim Carrey, Jeff Daniels, Lauren Holly

Jim Carrey a Jeff Daniels se v komedii představí jako dva spolubydlící, hlupáci, kteří se navzájem na jejich cestě napříč Amerikou ještě lépe poznávají a zažívají mnoho vtipných momentů. Snaží se vrátit kufřík plný peněz jeho původní majitelce. Nevadí jim ani to, že v patách jim jsou policisté i vrahové.

Vydařené herecké duo dělá film ještě lepším. Mezi bláznivými komediemi má film jistě své místo a u spousty až přehnaně bláznivých scén se zaručeně pobavíte.