Nový rodinný seriál ZOO startuje už 9. ledna 2022

Nový rodinný seriál ZOO startuje už 9. ledna 2022
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pro mladou herečku Michaelu Pecháčkovou (17) je to první velká herecká příležitost. Studentka Pražské konzervatoře má za sebou menší seriálové role v divácky oblíbených projektech, jako je Ordinace v růžové zahradě, Přístav nebo Modrý kód.

Začínající herečka, která kromě herectví také zpívá a 6 let se věnovala uměleckému rokenrolu, může být dalším talentem, kterému v kariéře pomůže seriál.

O čem to bude

Hlavní hrdinka Sidonie Anna (Sid) se vzbouří proti naplánované budoucnosti a odmítne pokračovat v rodinné tradici, kterou pro ni naplánovali rodiče. Sid miluje zvířata a chce svůj život věnovat péči o ně. Prestižní školu v Los Angeles, kterou pro ni vybrali rodiče, nepovažuje pro svůj život za důležitou. Tak nechává rodiče iluzi, že studuje, a místo toho se věnuje tomu, co sama považuje za smysluplné.

A díky natáčení mezi zvířaty diváci mohou nahlédnout do atraktivního prostředí Safari parku ve Dvoře Králové nad Labem.

O postavách

Sid to ale nebude mít snadné a jednou to stejně praskne, že s Amerikou lhala. Kamarádku Sid si zahraje Eva Burešová, která získala širokou skupinu fanoušků hlavně díky seriálu Slunečná. V roli hlavy rodiny se představí přísná babička v podání Jany Švandové. Ta stála se svým manželem u založení sklářského impéria, který by jednou měla převzít vnučka.

Herecký tým doplnila další oblíbená seriálová tvář Sabina Laurinová jako Alice, která lékařské prostředí, ve kterém se naposled divákům představila v seriálech Sestřičky a Modrý kód, vyměnila za roli matky mladé rebelky. Alice se provdala do bohaté rodiny a má nejen velké nároky na sebe, ale i na své dvě děti. Kromě Sid má ještě Edu. Otcem jejich dětí je Eduard v podání Marka Taclíka.

Příjemné pracovní prostředí

Prostředí zoologické zahrady si všichni herci moc užívali. Sabina Laurinová se ztotožnila se surikaty, David Gránský se zase poznal v opici. Jako vzor byl velmi oblíbený i hrošík, ve kterém se poznali hned dva herci. Kromě Marka Taclíka přitahoval i Lucii Polišenskou. Veronika Freimanová by zase chtěla být lenochodem a celý život odpočívat.

Mladý herec Šimon Bilina má blízko ke krokodýlům a hadům. Právě kvůli zvířatům se pro roli rozhodl a nejvíce si natáčení užíval, když mu společnost dělal krokodýl. Eva Burešová tíhne k opici.

Seriál ZOO by měl navázat na řetězec úspěšných seriálů jako je Slunečná, Ohnivý kuře nebo Vinaři.

Navíc možná seriál zpopularizuje Safari park a lidé se více zapojí do adopce zvířat, což je velice užitečná charita, která pomáhá vytvořit pro zvířata lepší životní podmínky. S dobrými skutky lze začít hned a třeba nadělit certifikát takového adoptovaného mazlíčka už pod vánoční stromeček svým blízkým.

Zdroje článku: