Drbárna ze ZOO: Po líbačce je u Viky v bytě atmosféra plná rozpaků. Ani u Adama to není moc dobré

Drbárna ze ZOO: Po líbačce je u Viky v bytě atmosféra plná rozpaků. Ani u Adama to není moc dobré
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Filip se ráno krade z bytu jako zloděj. S Viky jsou oba zaskočení z toho, co se stalo. A protože se jim spolu opravdu dobře bydlí, ani jeden z nich nechce vztah nějak pokazit. Nakonec se domluví, že to hodí za hlavu a budou dál kamarádi, ale na Viky je vidět, že to není to, co skutečně chce.

Kolem Kristýny neustále krouží Kamil i Albert a vypadá to, že nemají nic jiného na práci než to, jak mladou průvodkyni uhnat. Ta už neví, jak by oběma mladíkům vysvětlila, že nemá zájem. Albert si je i tak myslí, že má větší šanci než Kamil, a proto odmítá jeho návrh, že sázku zruší. Pokud chce Kamil couvnout, musí se vyplatit. Albert mu navrhne, že by se spokojil se skútrem. To se Ovčíkovi nelíbí, a tak sázka pokračuje dál. Pokud měl Albert nepatrnou šanci, že by mohl být úspěšnější, pomalu o ni přichází. Judith konečně našla někoho, koho může šikanovat a Albert si ani neuvědomuje, jak moc ho začíná pohledná Němka využívat. Všímá si toho už nejen Kristýna – podle Uhlířové ten darebák konečně narazil na ženskou, jakou si zaslouží.

Adam se hodně ošklivě pohádal s Herrmannem, když mu řekl, že kvůli nevhodnému chování Judith od smlouvy odstupuje a o spolupráci nemá zájem. Herrmann mu začal vyhrožovat, jak mu bude škodit, ale to na Adama moc nezabralo. Šéf německé ZOO tak běžel za Sid, protože právě ji považuje za jediný velký problém. Kdyby se Adamovi nepletla do života, všechno mohlo být tak, jak si to s dcerou naplánoval. Právě když Herrmann na Sid křičel, přišla Eliška a rázně rozohněného muže vyhodila:

Víte co, vy alles gute, vypadněte, nebo uvidíte!

A zabralo to. Němec se nakonec rozhodl odejít.

Za Pekařem přišla čokoládová kráska, kterou představil Adélce jako kamarádku a manželku svého přítele, kterého v Kongu zavřeli. Naomi uprchla, aby neskončila stejně. Když Adélka dostala ujištění, že ti dva spolu nikdy nic neměli, pustila to z hlavy. Proto se jí potom tak dotklo, když se dozvěděla, že je Naomi za Pekaře provdaná a potřebuje sňatek legalizovat i v Česku, aby dostala povolení k pobytu. To bude mít Pekař co vysvětlovat.

Markéta však důrazně dobráckého Pekaře varuje, že by si sňatek měl rozmyslet, a to hned z několika důvodů. Jednak je Naomi těhotná, takže na sebe bere odpovědnost i za dítě. Potom jako manželka na něj může mít Naomi řadu požadavků a v neposlední řadě, pokud by bylo manželství uzavřeno pouze proto, aby žena získala povolení k pobytu, jde o podvod, za který by mohl jít do vězení.

Sid je stále nejistá a má pocit, že se u Adama v bytě dusí. Možná to nebyl nejlepší nápad, že spolu začali bydlet tak brzy – možná spíš měli randit a těšit se na sebe. Teď má pocit, že spolu nic neprožívají a jsou spolu jen z povinnosti. Adam to tak necítí, ale Sid mu nedává moc na vybranou. Zmíní se také, že by se měla vrátit bydlet k Viky, a tak by si byli vzácnější. Adam má pocit, že se s ním Sid rozchází, ta ho ale ujišťuje, že to tak není. Kde chce ale Sid u Viky bydlet? S Filipem?

Zdroj článku:
  • autorský článek