Ulice: Irena udělá z Magdy vyšinutou žárlivku a doporučí jí změnu prostředí. To zavání vyhazovem

Ulice: Irena udělá z Magdy vyšinutou žárlivku a doporučí jí změnu prostředí. To zavání vyhazovem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zaslepenost Ireny Landové vede v nejnovějších dílech Ulice k tomu, že onu příšernou ředitelku nesnáší a odsuzuje čím dál více diváků, kteří by Magdě rádi doporučili, aby dala výpověď a utekla z tohohle panoptika někam hodně daleko. Možná i na to dojde.

Irena je mimo a jistě na to doplatí

V epizodě 4721, kterou diváci na TV Nova uvidí v pondělí 10. června 2024, se Magda rozhodne zrealizovat svůj nerozumný nápad vlézt Ireně do počítače, aby se přesvědčila, jak snadné je dostat se k jejím materiálům a prakticky jakýmkoli informacím. Když se ale Irena vrátí do ředitelny a všimne si, že monitor svítí, nezbude slečně Procházkové nic jiného než kápnout božskou. Věří, že dlouholetá kamarádka pochopí a uzná její snahu pomoct.

Magda jí chtěla jenom podat důkaz proti Soně, ale šokovaná Irena to celé obrátí proti ní. Označí Magdin čin za naprosté narušení důvěry a projev neloajálnosti. Navíc dospěje k nesmyslnému názoru, že Magda je posedlá Soňou kvůli žárlivosti na její vztah s Prokopem. O Prokopa tady přitom vůbec nejde, ale vysvětlovat cokoli nakvašené ředitelce je v danou chvíli marné.

Irena by si vážně měla vyměnit hesla a naučit se je používat.
Irena by si vážně měla vyměnit hesla a naučit se je používat. | Zdroj: TV Nova

„Irena je opravdu mimo a Magdě se divím, proč ji v tom nenechá vykoupat, protože Irena jinak nepochopí, kdo jí škodí,“ píše divačka. Ve svém názoru není osamocená, mnozí další kritizují Irenin přístup a nehoráznou zaslepenost.

Magdo, nech Irenu, ať se v tom vykoupe naplno. Ať uděláš, co uděláš, všechno je špatně a všechno stejně odskáčeš, i když jsi fér. Ostatně, svoji cestu si vybrala Irena úplně sama. Ještě že už se blíží prázdniny, protože tak neschopnou ředitelku školy vidím poprvé v životě. Doufám, že naposledy.

Někdy nejlíp pomůžeš, když nepomůžeš

Otík svou kamarádku varoval, aby se do podobných akcí nepouštěla, ale Magda si nemohla pomoct – teď to má! Určitě ji od paní ředitelky čeká postih. Rozhodně ale nečekala, že jí Irena v podstatě doporučí, aby dala výpověď a šla si hledat místo jinam. Nebo jenom naznačuje, aby si Magda vzala dovolenou a využila ji k zamyšlení? „Uvažovat o změně prostředí,“ tak to Irena předestřela. Věrnou přítelkyni, kterou v ní Magda ještě nedávno měla, byste v nejnovějších dílech Ulice hledali těžko. Není divu, že už jí mnozí přejí, aby si pořádně natloukla nos a aby jí zrádkyně Soňa zatopila.

„Magda je moc hodná a bohužel má zkušenosti, ale nechala bych Irenu, ať si na to dojde sama, ale bude pozdě, zas to pak odnesou jiní ze sboru.“

Jen ať Landová věří Soně, ono se jí to časem vrátí a ještě poleze s prosíkem za Magdou, aby jí odpustila, že jí nevěřila.

Nakonec ještě z Magdy udělají blázna

Vrcholem všeho bude, že se Irena zeptá Prokopa a Soni, zda jim Magdino chování nepřipadá poslední dobou divné a jestli je podle nich psychicky v pořádku. Prokop nemá důvod tvrdit, že by s Magdou něco bylo, ale Soňa se toho ráda chytí a podotkne, že Magda působí ustaraně a rozhozeně, nepochybně kvůli tomu, že musí Prokopa potkávat ve škole po boku své rivalky.

„Já být Magdou, dám výpověď a vykašlu se na ně na obě.“ Je možné, ba i pravděpodobné, že to tak nakonec dopadne.

Magda nemá důvod se trápit kvůli Prokopovi.
Magda nemá důvod se trápit kvůli Prokopovi. | Zdroj: TV Nova
Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři