Soňa už není nejnenáviděnější postavou Ulice, vztah s Prokopem jí přesto nikdo nepřeje

Soňa už není nejnenáviděnější postavou Ulice, vztah s Prokopem jí přesto nikdo nepřeje
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Určitě se stále najde spousta diváků, kteří Soňu nesnášejí, ale v posledních týdnech se zdá, že převažují ti, kteří opovrhují hysterickou a věčně vzdychající Ivou Klímovou. O tom, že mezi Prokopem a Soňou není žádná skutečná láska, ale nepochybuje zřejmě nikdo.

Soňu na pozici „té nenáviděné“ vystřídala Iva

Soňa Čechová v podání herečky a zpěvačky Lucie Vondráčkové byla ještě nedávno nejvíce nenáviděnou postavou seriálu, alespoň podle hromady kritických komentářů nejen na jejích sociálních sítích. Od té doby se však leccos změnilo. Ačkoli samotná paní zástupkyně je pořád stejná intrikující a žárlivá mrcha, která kvůli vlastním zájmům neváhá házet klacky pod nohy všem ostatním, diváci dnes už spíše s napětím a zvědavostí očekávají, co zase vyvede. Její dějová linka patří v Ulici k těm zajímavějším. Nebýt jí, tak by se ve škole snad ani nic nedělo.

Navíc, štafetu nejméně oblíbené a nejvíce kritizované postavy seriálu teď převzala kňourající fňukna Klímová (Hana Baroňová), jak jí mnozí přezdívají. Sledovat příhody nešťastné Ivy a její rodiny baví málokoho, naopak už to většinu diváků vysloveně rozčiluje. Uběhly téměř dva měsíce od chvíle, kdy Iva v sebeobraně srazila autem opilého násilníka.

Nikoho už nebaví koukat na tento Ivin výraz.
Nikoho už nebaví koukat na tento Ivin výraz. | Zdroj: TV Nova

Od té doby se toto téma pořád řeší naprosto nevěrohodným a neuspokojivým způsobem, kdy scenáristé vůbec neberou ohledy na některé zásadní otázky, např. proč se policisté nezabývají kamerovými záznamy z parkovacího domu? Snad v každých takových garážích by přece kamery měly být, ne?

Navíc lze jen těžko uvěřit tomu, že by za bílého dne na tak velkém prostoru nebyl v dohledu žádný svědek, který by Ivě a Báře dosvědčil jejich verze. Místo toho se tak musíme dívat na to, jak zraněný mladík zkouší z Ivy, jež je ve skutečnosti obětí, ždímat tučné odškodné.

Ať už ji Prokop konečně prokoukne

Ale zpátky k zástupkyni Soně, jíž se nadále daří vodit za nos paní ředitelku i svého podřízeného Prokopa Junka (Ondřej Studénka). Když se spolu tihle dva dali dohromady a utvořili jakýsi nezávazný vztah založený na sexuálních hrátkách, většina diváků pochopitelně nespokojeně prskala a doufala, že Prokop dřív nebo později dostane rozum.

Přitom by mu nezávazné laškování v posteli a občasné scházení mělo vyhovovat, když s Magdou nedokázal navázat opravdu pevný vztah se všemi závazky. Bude někdy schopný se doopravdy usadit? A mohlo by to snad být právě se Soňou, pro niž je práce vždy na prvním místě před láskou? Těmhle dvěma nepřeje společné štěstí asi nikdo.

Kdy už Prokop pochopí, co je Soňa zač?
Kdy už Prokop pochopí, co je Soňa zač? | Zdroj: TV Nova

„Jaká láska?“ píšou diváci. „To byla přátelská výpomoc v ložnici. Ti dva měli k lásce daleko. On je moc sobecký na lásku a ona vypočítavá mrcha.“

Doufám, že Prokop pochopí, co je to za mrchu, a rozejde se s ní.

„Tohle je taky vztah, sebestředná podrazačka a telátko, které neví, co chce, a nedá pokoj, dokud to nedostane. Jak tohle může dopadnout? No, budou oba udivení, co se to děje.“

Udivená bude Soňa nejpozději ve chvíli, kdy zjistí, že city mezi Magdou a Prokopem tak docela nevymizely…

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři