Záhadná postava, která se celý seriál schovávala za plotem. Jak ve skutečnosti vypadá soused Wilson z Kutila Tima?

Záhadná postava, která se celý seriál schovávala za plotem. Jak ve skutečnosti vypadá soused Wilson z Kutila Tima?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Wilson patří tak trochu k záhadám populárního seriálu Kutil Tim. Ačkoli se v něm objevoval pravidelně, nikdy jsme ho neměli možnost pořádně vidět. A kdo je vlastně jeho představitel?

Kariéra Earla Hindmana

Pravou podobu moudrého souseda nám seriáloví tvůrci nikdy neodtajnili. Vždy z něj za plotem byl vidět jen známý klobouk.

Pokud tak chcete zjistit více, musíte se podívat do titulků. V nich zjistíte, že se představitel Wilsona jmenuje ve skutečnosti Earl Hindman. Americký herec se narodil v roce 1942 v arizonském městě Bisbee.

Vystudoval herectví na University of Arizona. Debut před kamerou absolvoval ve snímku Teenage mother v roce 1967. Mezi dalšími filmy, v nichž se objevil, najdeme například snímek Pohled společnosti Parallax nebo Přepadení vlaku z Pelhamu. Objevil se i ve snímku Greased Lightning.

Hindman si zahrál i v seriálech, několik let účinkoval v mýdlové opeře Ryan's Hope. Vidět jste ho mohli též ve War and Remembrance. Objevoval se spíše v menších rolích, restart kariéry pro něj znamenal až právě seriál Kutil Tim, kde si zahrál postavu Wilsona W. Wilsona, jehož tvář je vždy pečlivě skrytá.

Soukromý život

O tom, proč tomu tak bylo, fanoušci vášnivě spekulují, pravda je však údajně prostá: Tim Allen se inspiroval vlastním zážitkem z dětství, když si podobně přes plot povídal se sousedem a jako dítě z něj zkrátka neviděl víc. Současně na něj tyto rozmluvy udělaly výrazný dojem.

Po roli ve známém seriálu se už Earl Hindman podobně výrazného úspěchu nedočkal. V civilním životě sbíral známky a mince. Ví se o něm rovněž to, že miloval country a věnoval se hraní pokeru. Ženatý byl s herečkou Molly McGreevey, která ho také přežila. Herec v roce 2003 zemřel na rakovinu plic. Osudnou se mu stala jeho vášeň pro cigarety.

Je tak už jisté, že kultovní seriál přišel o svou zásadní postavu. A ačkoli se mluvilo o pokračování seriálu a spekulace dokonce rozdmýchal samotný Tim Allen, není jisté, jestli skutečně ke comebacku dojde. Zůstává tak i otázkou, jak by případně tvůrci navázali na původní dějovou linii s Wilsonem. Patricia Richardson, představitelka Jill, další natáčení bez Earla rázně odmítla.

Mrkněte do galerie, jak Wilson vypadá, když se zrovna neschovává za plotem!