Palm Springs 2020: Nejlepší komedie tohoto léta přichází do kin. Nad vylomeninami hlavních hrdinů se potrháte smíchy

Palm Springs 2020: Nejlepší komedie tohoto léta přichází do kin. Nad vylomeninami hlavních hrdinů se potrháte smíchy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Filmy s časovou smyčkou jsou mezi filmovými nadšenci velice oblíbené, a tak se nám na plátna kin vždy po čase vrací. Film Palm Springs jde do kin 13. 8. 2020 a podle ohlasů od předplatitelů streamovací služby HULU, je to povedená letní komedie.

V létě je vždy ta nejvhodnější doba na veselé filmy s nenáročnou tématikou. A právě to nový film režiséra Maxe Barbakowa nabízí.

Téma filmu není novinkou

Podobnost s povedeným snímkem Na Hromnice o den více (z roku 1993) s hvězdami jako je Bill Murray a Andie MacDowell určitě nikomu neunikne. Od filmu nelze čekat žádný překvapující vývoj, a tak se jen můžeme těšit, jak se s časovou smyčkou hlavní hrdinové nového filmu vyrovnají.

Můžeme se těšit na neokoukané tváře

Dokonalý pohodář Nyles v podání Andyho Samberga a drzá sestra nevěsty Sarah ztvárněná Cristinou Milioti se na svatbě nudí víc, než je zdrávo a mystická síla se jim postará o zábavu, kdy budou stejný den prožívat stále dokola. Pro oba je to hodně vysilující, a tak si začnou své dny zpestřovat různými vylomeninami, protože vědí, že jejich činy nebudou mít žádné následky a další den bude zase pokračovat podle stejného scénáře. Podaří se mladé dvojici problém vyřešit a vezmou si z prožitých zkušeností ponaučení? To už se dozvíte při sledování veselých trampot hlavních hrdinů.

Vychutnejte si správně namixovaný humor a jemné i překvapivé zvraty ve filmovém ději.

• Filmová novinka Palm Springs zlomila rekord ve sledovanosti v období prvního víkendu na streamovací službě HULU.

• Jak představitel Nylse prozradil, konec filmu byl natočený v několika variantách a o finální podobě se rozhodlo při soukromém promítání pro pozvané.

• I přes název lokality v názvu filmu, točilo se v Palmdale a Santa Claritě v Kalifornii.