Ulice: Takovou pomoc pro Hanu si Blanka nepředstavovala. Mezi Evženem a jeho exmanželkou přeskočí jiskra

Ulice: Takovou pomoc pro Hanu si Blanka nepředstavovala. Mezi Evženem a jeho exmanželkou přeskočí jiskra
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přinejmenším to tak může působit, když se Evžen uvolí vzít zraněnou Hanu do nemocnice, ona mu dá ruce kolem krku a náhle si pohlédnou z očí do očí. Proběhne mezi nimi zvláštní a rozpačitá chvíle, která může znamenat cokoli. Snahu pomoct někomu v nouzi, možná i něco víc.

Podivné sblížení zraněné Hany a Evžena

V epizodě 4717, kterou TV Nova odvysílala v podvečer 4. června 2024, se Hana Šmýdová (Adéla Gondíková) zranila při sundávání závěsů. Zatočil se s ní svět, ztratila rovnováhu, upadla a narazila si žebra. Kdo to zažil, ví, jak příšernou to člověku působí bolest a jak to znesnadňuje jakýkoliv pohyb. Haně se nepodařilo doplazit ani k telefonu. Zmohla se jenom na to, že se uložila na pohovku a s nadějí čekala, až k ní dorazí Vanda (Kristýna Hrušínská).

Sundávání závěsů se Haně vymstí.
Sundávání závěsů se Haně vymstilo. | Zdroj: TV Nova

S tou se totiž měly sejít, aby společně vyrazily na obhlídku Hanina potenciálního nového bytu. Vanda byla bohužel plně pohroužena do hazardní hry na online kasinu, a tak ztratila pojem o čase a na schůzku s Hanou ji musel upozornit až Luděk (Vasil Fridrich). Když se Vanda konečně dostavila ke kamarádce a spatřila tu spoušť, bez váhání zavolala Evženovi (Martin Finger). Hana totiž odmítla sanitku. Nebude přece obtěžovat záchrannou službu! Neotravovala by ani bývalého manžela, ale Vanda nedala jinak. Protože auto měla zrovna Blanka (Linda Rybová), musel Evžena k Haně dopravit Dalibor Tomášek (Petr Uhlík), toho času náhodou na návštěvě u Kristýny (Sára Korbelová).

Vanda by nedokázala dostat Hanu do auta svépomocí, a tak musel exmanželku zvednout z pohovky právě Evžen. V jednu chvíli se ti dva ocitli v jakémsi podezřelém objetí, vyměnili si významný pohled, někdo by řekl, že mezi nimi snad přeskočila jiskra. Měla by se Blanka začít obávat, že jí Hana odloudí Evžena? Mohla by mít žena, kterou pan Šmýd donedávna tolik nenáviděl, vůbec nějakou šanci znovu v něm vzbudit city? Jakkoli absurdní se to zdá, v Ulici se už staly i divnější věci a vyloučit nelze nikdy nic. „Možná že Hana chce Evžena,“ uvažuje také jedna z divaček.

Evžen přispěchal Haně na pomoc.
Evžen přispěchal Haně na pomoc. | Zdroj: TV Nova

Evžen pomáhá exmanželce čím dál častěji

Ve středeční epizodě 4718 pak Vanda o Hanu pečovala, těžko říct, zda z čisté starostlivosti, anebo kvůli černému svědomí, že na ni předchozího dne zapomněla. Mimochodem zase hrála na online kasinu a bleskurychlých změn v jejích náladách si všiml Luděk. Vanda to drze svedla na obavy o Hanino zdraví.

Hana se Evženovi omluvila za to, že ho obtěžovala, a poděkovala mu za pomoc. Evžen jí dokonce pomohl sundat prokleté závěsy, aby si je mohla vyprat, a slíbil, že posléze jí je zase pověsí. Blanku by jistě zahřál u srdce pohled na to, jak je její partner galantní. Jen aby se to s tou laskavostí časem nepřehnalo a nezašlo mnohem dál, než by některým divákům bylo milé. Mnozí si přejí, aby Hana, kterou nepokládají za příliš zajímavou postavu, konečně zmizela ze seriálu. Asi by je nepotěšilo, kdyby Evžena svedla…

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři