Fotokvíz: Teď se ukáže, zda vám uvízli v paměti muži, kteří se objevili v seriálu Doktorka Quinnová

Fotokvíz: Teď se ukáže, zda vám uvízli v paměti muži, kteří se objevili v seriálu Doktorka Quinnová
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečku Jane Seymourovou proslavila především hlavní role v seriálu Doktorka Quinnová. Ten však zaujme nejen silnou hrdinkou a nevšedním prostředím Divokého západu, ale i mužským obsazením. Vraťte se zpátky do 90. let a zavzpomínejte na muže ze seriálu s naším fotokvízem.

Rodinný seriál Doktorka Quinnová, který se vysílal mezi lety 1993 a 1998 a okouzloval svět ještě dlouho poté, vypráví příběh silné hlavní hrdinky, jež se ničeho nezalekne a snaží se získat důvěru obyvatel jedné osady. Mezi těmi se ovšem najdou nejen zajímavé dámy a půvabné slečny, nýbrž také odvážní a přitažliví pánové. Vzpomeňme třeba na osudovou lásku paní doktorky – muže, bez něhož by byl seriál sotva stejně populární. Ostatně, když chtěl jeho představitel odejít proto, že se mu přestalo líbit, kam jeho charakter směřuje a jak se vyvíjí, nešťastné divačky rozpoutaly kampaň za jeho návrat.

Zkrátka, bez těch mužných hrdinů by to nešlo. Věříme, že když zapátráte v paměti, vybavíte si jejich tváře, skutky a snad i představitele. Pokud se vám to podaří, bude pro vás jistě mnohem snazší zdolat úspěšně náš fotokvíz. Pusťte se do toho a ukažte, jak dobře znáte postavy a herce ze seriálu Doktorka Quinnová.

Pokud patříte k těm, kteří si Doktorku Quinnovou zamilovali, možná si rádi přečtete některý z našich článků o tomto rodinném seriálu. Vyzkoušet můžete rovněž další zábavné kvízy. Přejeme vám hodně štěstí při jejich řešení.

Zdroj článku: