Ulice: Franta se rozešel s Bárou, ale Skyler si z toho na zadek nesedne

Ulice: Franta se rozešel s Bárou, ale Skyler si z toho na zadek nesedne
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nejbližší dny budou pro Františka zatraceně nepříjemné. Po odhalení jeho nevěry se Bára sebere a opustí ho. Už tomu lháři a zrádci nevěří ani nos mezi očima. Jeden by čekal, že rozchod Františkovi alespoň nažene plusové body u Skyler. Ta mu ale svou chladnou reakcí pořádně vytře zrak.

Bára odhalí Frantovu nevěru. Uteče od něj k rodičům

Skyler dala Františkovi na vybranou – buď to s Bárou co nejdříve ukončí, nebo ho už nechce nikdy vidět. Čas plynul a nezdálo se, že by to mladík řešil. Jediné, co udělal, bylo, že se Skyler začal vyhýbat. I tohle se dá brát jako odpověď. Nejspíš si vybral život s Bárou. To by ale nebyla Skyler, aby to nechala plavat. Jakmile něco nevychází podle jejích představ, začne dělat naschvály a hloupě se mstít. Během oslavy narozenin její mámy Justine se vůči Báře zachová vážně nepříjemně. Bude ironická a jízlivá, jak to umí jedině ona. Ale proč?

Báře její nevysvětlitelné změny v chování vrtají hlavou. Hned po oslavě se ovšem dočká krutého prozření. Z rozhovoru s Frantou pochopí, že mezi nimi k něčemu došlo, a on konečně přizná, že se Skyler spal – víckrát než jednou. Místo aby mu prostě vpálila facku, začne se Bára pídit po podrobnostech, což nebyl dobrý nápad.

Každé další přiznání jí jen přisype sůl do otevřených ran. Následujícího dne si sbalí kufry a odejde k rodičům, než si najde něco nového. Pomůže jí s hledáním bydlení Bruno?

Tohle Bára Frantovi nikdy neodpustí. Zdroj: TV Nova

Skyler ví, co na Frantu platí. Vezme si Chrise jako rukojmí

Frantovi se překvapivě uleví, když pravda vyjde najevo. Nyní nastane vhodná příležitost, aby o všem informoval Skyler, čeká ho však studená sprcha. Anička mu oznámí, že Skyler spolu s Chrisem a Justine odjela do Krkonoš, protože Justine si přála vidět české hory. Mají se údajně vrátit za pár dní, ale pak se spontánně rozhodnou prodloužit si výlet ještě přes víkend.

Frantu to rozčílí nejen proto, že nezodpovědná Skyler znovu dokazuje, že domluva s ní je nemožná, ale hlavně proto, že si uražená slečna z Chrise udělá rukojmí. Znemožňuje Frantovi, aby s ním strávil ten krátký čas, po který bude chlapec v Česku. Pak si ho prarodiče zase odvezou do Amsterdamu.

Skyler nad zprávou o rozchodu jen ohrne nos

Po několika únavných dnech Anička informuje Františka, že Skyler a Chris se vrátili z Krkonoš. Mladík tedy nespolehlivé Skyler zavolá, neudrží však nervy na uzdě a začne na ni křičet kvůli tomu, že beze slova sbalila synka a odjela s ním do hor. Skyler na sebe ale nenechá řvát. Je to jen jeho problém, že si nenašel čas a kuráž, aby přijel za nimi. Nic mu v tom přece nebránilo.

Aby Franta nakonec nezůstal sám..., Zdroj: TV Nova

Jakmile vášně trochu opadnou, Franta přesvědčí Skyler, aby spolu s Chrisem přišli. Synka by rád viděl a s ní si chce v klidu promluvit. Jejich večerní schůzka ho zanechá ještě zoufalejšího, než dosud byl. Skyler totiž prohlásí, že se hodlá i s Chrisem vrátit do Amsterdamu. V Praze už ji nic nedrží. Tehdy jí Franta konečně řekne, že se s Bárou rozešel, ale ona zareaguje neuvěřitelně arogantně a chladně. „A co já s tím?“ utrousí nezúčastněně. Myslel si snad, že si z toho sedne na zadek? Když Franta namítne, že to po něm přece sama chtěla, jen ji víc rozčílí.

Skyler do něj strčí a vyčte mu, že mu to trvalo příliš dlouho, načež se sebere a odejde. Dalšího dne se ji Franta pokusí přesvědčit, aby neodjížděla. Podaří se mu to?

Zdroj článku:
  • Autorský text