Skyler zatlačí na Frantu! Velké dilema je třeba konečně rozetnout

Skyler zatlačí na Frantu! Velké dilema je třeba konečně rozetnout
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Z jednorázového úletu se pro Frantu stává něco víc. Rozum mu napovídá, že se Skyler nemůže mít úspěšný vztah. Sexu s ní se ale nedá odolat. Jeho svědomí je den ode dne temnější. Nemá žaludek na to lhát Báře, nechce však nikomu ublížit. Bruno to řekne správně – někomu ublížit musí.

Franta neví, jak dál. Svěří se Brunovi

Frantův milostný trojúhelník pokračuje a začíná to být neúnosné pro něj i pro Skyler. Ta ho po vánočních svátcích neodbytně popichuje a provokuje. Mučí ji vědomí, že zatímco ona jela za synkem do Amsterodamu, on si užíval na horách s Bárou. Její přístup Frantu rozčílí. Vztek ho nažene do Coolny, kde se svěří Brunovi. Jak si Skyler vůbec může dovolit něco mu vyčítat? Je příšerná, nezodpovědná a nespravedlivá! Přesto ho to k ní stále přitahuje. Když přizná, že se s ní vyspal, ale chce zůstat s Bárou, Bruno mu poradí, aby se Skyler celou věc uzavřel rychle a jasně. Zdá se, že dosavadní náznaky nepochopila. Bude zapotřebí říct jí na rovinu, že mezi nimi k ničemu dalšímu nedojde.

Zůstane Franta s Bárou, nebo se vrátí ke Skyler? Zdroj: TV Nova

Buď všechno, nebo nic! Skyler dá Frantovi nůž na krk

František se s novým odhodláním vypraví za Skyler, aby jí vmetl do tváře, že ji nemiluje a hodlá být s Bárou. Skyler ho vyslechne, z jeho slov si však nic nedělá. Má ho přečteného a nemíní se vzdát jen proto, že si chlapec lže do kapsy. Znovu se mu pokusí vnutit do přízně, začne ho svádět a lákat sladkými řečmi o tom, jak moc ho miluje. Podaří se jí dostat ho do postele. Když je dílo dokonáno, požádá ho, aby se přes víkend definitivně rozhodl, a konečně s Bárou promluvil.

Trýznivý víkend uplyne jako voda a nastane pondělní ráno, během nějž Františkem lomcuje neklid a nezkrotná touha. Jakmile Bára odejde, využije příležitosti a vyrazí za Skyler. Ví, že by to neměl dělat, ale nepřemýšlí. Jen následuje neodolatelnou potřebu být zase s ní. Teprve poté, co se spolu opět vyspí, nastane čas řešit důležité věci. Skyler se domnívá, že Franta to s Bárou skutečně ukončil. Z mladíka ale vzápětí vypadne, že s ní ještě nemluvil.

Skyler je pochopitelně zklamaná a tlačí na něj, aby se laskavě rozhodl. Odmítne mu dělat tajnou milenku.

Eva fandí Báře, Anička se přiklání na stranu Skyler

Franta nechce nikomu ublížit, ale ví, že se chová jako zbabělec, když oddaluje nevyhnutelné. Báru má upřímně rád a líbí se mu představa budoucnosti s ní. Mohli by mít rodinu a žít spokojený život. Uvědomuje si, že Skyler je nezodpovědná a často jedná jako úplný blázen. Něco ho k ní ale nekontrolovatelně přitahuje.

Nejhorší je, že ho cestou od ní zastihne Anička, která uzná, že nemůže dospělého syna vychovávat. Ani trochu se jí však nelíbí, že Franta podvádí Báru. Je to milá, sympatická dívka a nezaslouží si, aby se s ní takhle jednalo. To si myslí i Eva, která Báře jednoznačně fandí, zatímco Anička netuší, na čí stranu se přiklonit. Není to tak jednoduché! Báru má ráda, ano, ale Skyler je máma jejího vnuka, navíc se znají už dlouho, a mají tak mezi sebou určité pouto.

Brzy ovšem už i sama Bára začne tušit, že něco nehraje. Skyler se naváží nejen do ní, ale i do Franty, a chová se divněji než obvykle. Zásadní zlom by mohla přinést oslava narozenin Skyleřiny mámy Justine. Co se během ní semele? Pro kterou dívku se Franta rozhodne a jak to zamává se vztahy v rodině?

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • tisková zpráva TV Nova