Jak se Anička v roce 2023 postaví k milostnému trojúhelníku svého syna?

Jak se Anička v roce 2023 postaví k milostnému trojúhelníku svého syna?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Anička Lišková je taková dobrá duše, která za své působení v Ulici potkala spoustu zajímavých lidí. Prošla si mnohým, kromě jiného i četnými nevěrami svého bývalého manžela Bedřicha Lišky.

O to více ji teď musí bolet fakt, že je Franta stejný záletník, jako byl Bedřich. A proto lze předpokládat, že v roce 2023 Anička proti milostnému trojúhelníku svého syna rázně zakročí. Nemůže přece Báru nechat se v tom plácat.

Anička má ke Skyler blízko i přesto, že s ní ne ve všem souhlasí 

Skyler je naprosto neschopná, co se výchovy a domácích prací týče, a právě k takovým má Anička blízko už jen proto, že se jim neustále snaží pomáhat. Vždyť bez jejího neustálého přísunu jídla by Skyler nejspíš zemřela hlady. Podobně na tom byla i Sára, pamatujete? Ta snad připálila i čaj. Oproti tomu Bára, ta se v domácnosti umí ohánět. Frantovi to je ale nejspíš málo. Člověk zkrátka více tíhne k tomu, co doma nemá. Ale pokud se vztah Franty a Báry rozpadne, určitě nastanou chvíle, kdy bude Franta svého rozhodnutí hořce litovat. U Skyler na něj nebude čekat žádná večeře, a jakmile se jejich vztah ustálí, začne Skyler znovu vystrkovat své růžky.

Vždyť proč v tom Frantu nevymáchat i podruhé, že? A jak si to vlastně Skyler představuje s tím, že by chtěla druhé dítě? Pořádně v péči nemá ani to první. A je zcela nepravděpodobné, že by zrovna Skyler s dítětem doma seděla na rodičovské dovolené. To už se spíše Bára spustí s neznámým klukem z baru. Mateřství a zodpovědnost se Skyler zkrátka nejdou dohromady. V tomhle směru s ní dokonce nesouhlasí ani Anička. Zejména kvůli tomu, že sama nemohla mít své vlastní děti, nemůže Skyler pochopit, že jen tak nechá Christiánka bydlet v Amsterdamu s jejími rodiči. 

Ačkoliv je Skyler nezodpovědná, Aničku si svým povídáním a častou blízkostí získala. Spíše, než tchyni bere Skyler Aničku jako kamarádku. Dokonce už jí prozradila své plány, že to s jejím synem zkouší dát dohromady. Vůbec si neuvědomuje fakt, že právě Anička Frantovi foukala srdce, které mu ona svým náhlým rozhodnutím zlomila. Na to už Skyler nejspíš zapomněla.

Anička se zasadí o to, aby to Franta s Bárou co nejrychleji ukončil

A vzhledem k tomu, že bude Franta při ukončování vztahu s Bárou nejspíš stejně nerozhodný, jako kdysi býval Bedřich při nevěře s ní, zasadí se Anička o to, aby svého syna ke správnému chování popohnala. Na takovou zradu se určitě nebude jen tak dívat. Podporu bude mít v Evě, která ji ostatně jako první k Frantovi nahnala. Anička s Bárou bude soucítit, a proto se bude nejspíš snažit o to, aby z toho Bára nevyšla jako úplná hlupačka. A možná, až tohle všechno vyřeší, si Anička najde nového partnera. Kdo by se k ní asi hodil? Na to si budeme muset počkat. 

Zdroj článku:
  • Autorský text