Drbárna ze ZOO: Nová uklízečka má podle Adélky skryté úmysly, Dominika je zřejmě mimozemšťan a Fandu přitahuje díra v zemi

Drbárna ze ZOO: Nová uklízečka má podle Adélky skryté úmysly, Dominika je zřejmě mimozemšťan a Fandu přitahuje díra v zemi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Marně se snaží Břéťa přes policejní postupy něco zjistit o Dominice, která převzala aktivity uvězněného Ovčíka. Dokonce ani Danuše přes své známé nic o tajemné zrzce nevyslídila, a navíc to vypadá, že je mazaná Dominika vševědoucí a vždy jeden krok před „Ligou spravedlivých“.

A to si ještě Katka Dominiku oblíbila a schází se s ní, což Charlieho hodně znepokojuje. Ale Katka si nenechá radit, s kým se má stýkat.

Konečně někdo zkrotí Kamila

Nevlastní dcera Ovčíka rozhodně není tak jednoduchá jako její Kamil a pár plusových bodů si získala, když Kamilovi vysvětlila, že nemá ráda muže, kteří ubližují ženám. Pokud ještě někdy vztáhne ruku na Mariku, potrestá ho. Také mu vysvětlila, že časy, kdy si užíval peněz z rodinného majetku, jsou pryč. Teď si peníze bude muset vydělat, jako každý jiný člověk, který je v Ovčíkových firmách zaměstnaný.

Fanda má ohledně záhadné díry v ZOO jasno a Albert chce pryč

Adam měl další vizi. Tentokrát viděl Sid nad velkou dírou v zemi a byl tam i Franta Kolman. Rozhodně by se oba měli vyhnout takovému místu. Jenže kdo udrží Fandu v bezpečné vzdálenosti od díry, která se objevila v ZOO, když by tam třeba mohl být poklad!

Kristýna už je se svým dětinským chováním trapná a Albert usoudil, že potřebuje na chvíli změnit ovzduší a hledá si přes známé stáž v Americe. Babička Kristýnu přemlouvá, že by už měla přestat Alberta trestat za klukovinu, ale Kristýna je jako umíněné dítě a nedokáže se nad věc povznést.

Setkání

Viky hned ráno u dveří zazvonil otec s tím, že je nemocný a chtěl by se usmířit. Jenže ona mu zabouchne dveře před nosem, protože tuší, že by to mohl být další trik, aby se vetřel do její blízkosti. Nakonec otec najde útočiště u dvojčat, které mu jeho nemoc věří i přesto, že je Viky varuje. Ani odvoz otce do nemocnice a lékařská zpráva Viky nepřesvědčí, že otec umírá. Zpráva může být přece falešná a žádnou dobrou zkušenost s otcem nemá. Nakonec, i kdyby umíral, ona mu nic nedluží. Vždyť ji odložil do dětského domova.

Kamil a Dominika
Kamil a Dominika | Zdroj: FTV Prima

Dvojčata to ale vidí trochu jinak a s otcem soucítí. Po své sestře chtějí, aby dala otci ještě šanci a usmířila se s ním. Dokonce i Marek jí vysvětluje, že by jednou třeba mohla litovat, že to neudělala. Jenže tolik zklamání, co jí otec způsobil, prostě nemůže jen tak hodit za hlavu.

Konečně bude v ZOO uklizeno

Do ZOO nastupuje Petra Hubáčková (Veronika Žilková). Adélce je hned podezřelá, protože má dobré vzdělání i praxi, ale najednou chce dělat uklízečku. Petra tvrdí, že chce mít svůj klid a práce v ZOO se jí hned zalíbila. A také Franta Kolman! Až moc se kolem něj točila, a tak jí Adélka dala dobrou radu, že by se „úchylákovi Fandovi“ měla raději vyhýbat, aby se jí ostatní nesmáli. Fanda zacítil kořist a zkusil Petru pozvat na rande, ta ale odmítla s tím, že by mohla být jeho matka.

Košem dostal i Brázda, když začal flirtovat s Alicí. Ani ona na randění nepřistoupila.

Zdroje článku: