Šestice Přátel a jejich skuteční partneři. Která dvojice se dala dohromady

Šestice Přátel a jejich skuteční partneři. Která dvojice se dala dohromady
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Deset let jsme na obrazovkách sledovali spletitý vývoj vztahů mezi Rossem, Rachel, Monicou, Chandlerem, Joeym a Pheobe. V zákulisí se však sympatie vyvíjely úplně jinak.

Jennifer Aniston 

Na televizní obrazovce jako Rachel vystřídala hned několik partnerů, po celou dobu však bylo jasné, že patří k Rossovi. Nyní vyšlo na povrch, že dvojice Aniston a Schwimmer (Ross) zřejmě randila během natáčení prvních sérií Přátel. Během natáčení seriálu se seznámila s Bradem Pittem, jenž se představil také v roli jejího středoškolského spolužáka, který ji tajně nenáviděl. Ve skutečnosti si již dávno předtím padli do oka a od roku 1998 spolu chodili. V roce 2000 se vzali a postupně se stali jedním z nejikoničtějších párů milénia. Po pěti letech se ale rozvedli. Následovalo několik dlouhodobějších vztahů, například s hercem Vincem Vaughnem nebo hudebníkem Johnem Mayerem. V současnosti není známo, že by herečka měla trvalý vztah. 

David Schwimmer

Kromě možného vztahu s Aniston během natáčení Schwimmer rok randil se zpěvačkou Natalií Imbrugliou. Ženou s dalším známým jménem je Zoe Buckman, se kterou od roku 2007 strávil deset let. 

Matthew Perry

Dostál jménu Chandlera Binga a i v reálném životě má s děvčaty problémy? Právě tak to může působit, neboť si během let prošel hned několika krátkodobými vztahy, jeden z nich byl s Lauren Graham z Gilmorových děvčat. Letos na jaře se po zhruba roční známosti rozešel s Molly Hurwitz. Jeho nejdelším vztahem byl šestiletý románek s Lizzy Caplan, se kterou se ovšem v roce 2012 rozešel. Velmi diskutovaným impulsem bylo to, že se Perry zdráhal vstoupit do manželství. Že by po těch letech v kůži svého seriálového charakteru on sám „zchandlarovatěl”?

Courtney Cox

V roce 1999 se představitelka Monicy po dvouletém vztahu provdala za herce Davida Arquetta. Seznámili se při natáčení prvního dílu trilogie Vřískot. Během desetiletého vztahu se jim narodila dnes již šestnáctiletá dcera Coco Riley Arquette. Rok po oficiálním rozvodu se zasnoubila s Johnnym McDaidem. Společně se ovšem nedokázali dohodnout, kde se usadí - McDaid se chtěl vrátit do Irska, zatímco Cox chtěla zůstat ve Státech. Přesto se k sobě znovu vrátili a svatba je již zřejmě na spadnutí. 

Matt LeBlanc

Podobně jako Joey se i Matt impulzivně rozhodl a v roce 2003 po velmi krátké známosti oženil s Melissou McKnight. O rok později se jim narodila dcera Marina Pearl, v roce 2006 se rozvedli. V té době se již rýsoval vztah s jeho hereckou kolegyní Androu Anders, po jejímž boku byl až do roku 2014. Brzy se začalo proslýchat, že důvod rozvodu byla Mattova koketní nátura, kterou zřejmě sdílí se svým seriálovým charakterem. Podle posledních informací nyní randí s Aurorou Mulligan, která je o sedmnáct let mladší. 

Lisa Kudrow

Již od roku 1995 je po Lisině boku francouzský marketingový expert Michel Stern. Jejich vztah ovšem trvá mnohem déle, sama herečka přiznala, že do něho byla zamilovaná ještě v době, kdy chodil s její kamarádkou.