Šarmantní George Clooney a jeho slabost pro herečky a modelky, tyto krásky jsme mohli vídat po jeho boku, než se oženil

Šarmantní George Clooney a jeho slabost pro herečky a modelky, tyto krásky jsme mohli vídat po jeho boku, než se oženil
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ani ve věku 59 let by jistě neměl nouzi o nápadnice. George Clooney zraje jako víno a po boku své manželky jenom září, několik partnerek však vyměnil, než našel opravdu tu pravou.

Talia Balsam

George se za svůj život oženil dvakrát, poprvé byl ženatý s touto televizní herečkou. Své ano si řekli roku 1989 v Las Vegas, manželství však vydrželo pouze 4 roky. Talia se o pár let později znovu vdala, i Clooney začal znovu hledat tu pravou.

Kimberly Russel

Brzy po rozvodu se začal scházet s touto exotickou herečkou a chodili spolu až do roku 1995. Kimberly údajně očekávala žádost o ruku, George se k tomu kroku však neměl, a proto se posléze rozešli.

Karen Duffy

Ani po rozchodu s Kimberly nezůstal dlouho sám, s Karen se poznali na párty, ostatně oba rádi obráželi večírky a nechtěli se vázat. Rozešli se po několika měsících, očividně ale bez všelijakých křivd a dodnes jsou přáteli.

Celine Balitran

Celine pocházela z Francie, kde studovala práva a živila se jako číšnice. Kvůli Georgovi se ale přestěhovala do LA a až do roku 1999 spolu chodili. Kvůli rozdílným zájmům se ale později rozešli.

Traylor Howard

Americká herečka randila s Clooneym mezi svými dvěma rozvody. Ačkoli během té doby svůj vztah nijak nepotvrdili, byli příliš často fotografováni v restauracích, na pláži, na motorkách apod.

Maria Bertrand

Když se začala objevovat po jeho boku, byla tato dnes už uznávaná herečka z Kanady neznámá a živila se jako číšnice. I když vztah dlouho nevydržel, dokázala se alespoň kariérně posunout.

Renee Zellweger

 S představitelkou Bridget Jones prožil Clooney krátký románek během natáčení romantické komedie Tvrdé palice v roce 2006.

Lisa Snowdon

S Lisou se poznali při natáčení reklamy na Martini. Během doby, co spolu randili, se několikrát rozešli, vždycky si k sobě ale našli znova cestu.

Sarah Larson

George Clooney se nikdy netajil tím, že má slabost pro modelky. Není divu, že nějakou dobu byla jeho přítelkyní i krásná Sarah. Ta prý ale od vztahu očekávala něco víc, na co neměl mládenec Clooney ani pomyšlení, proto se v roce 2009 rozešli. 

Elisabeth Canalis

Po Sarah Larson spadl do dalšího vážného vztahu s modelkou Elisabeth. Ti se ale o dva roky později rozešli kvůli věkovému rozdílu, Elisabeth prý v Georgovi viděla více otce, než-li partnera.

Stacey Keibler

Stacey byla Georgovou poslední přítelkyní, než se podruhé oženil. Obráželi spolu jeden večírek za druhým, všude spolu. V roce 2013 to ale začalo skřípat a nadobro se rozešli.

Amal Clooney

Brzy po rozchodu se Stacey našel Geroge Clooney konečně spřízněnou duši. Amal nebyla ani herečka, ani modelka. Exotická kráska původem z Libanonu je zpěvačka, ale předně právnička, spisovatelka a aktivistka. Roku 2014 si řekli ano a dodnes jsou svoji.