Vypočítavá mrcha Amanda Woodwardová z Melrose Place je i po padesátce neuvěřitelná kočka. Navíc v seriálech válí pořád

Vypočítavá mrcha Amanda Woodwardová z Melrose Place je i po padesátce neuvěřitelná kočka. Navíc v seriálech válí pořád
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka Heather Locklear se zasadila o to, že seriálu Melrose Place výrazně vzrostla sledovanost. Role ctižádostivé a vypočítavé mrchy Amandy Woodwardové ji provázela několik let. Jak dnes žije a jak vypadá slavná devadesátková herečka?

Ranec za každou epizodu

Než Heather Locklear do seriálu vstoupila, jeho sledovanost byla nic moc. Produkce se rozhodla, že by to chtělo změnu k lepšímu, a rozhodli se tak povolat posilu. Po úspěchu seriálu Dynastie se jim nejvíce zamlouvala právě Heather, a tak se rozhodli, že ji pro roli vypočítavé Amandy Woodwardové získají. Herečka na spolupráci kývla - a raketový úspěch byl zaručen. Dostala jednu z hlavních rolí a postupně si mohla diktovat, co chtěla. Za jednu epizodu inkasovala 100 tisíc dolarů, tak moc byla pro seriál důležitá.

Čtěte také: Takhle dopadla Pamela Ewing z Dallasu 27 let po natáčení. Sama holduje plastikám, ale vydělává na přírodní kosmetice

Točila reklamy a dělala modeling

Heather se narodila v Kalifornii v září 1961, letos jí tedy bude 59 let. Je nejmladší ze čtyř dětí, které se narodily její matce Dianě, jenž působila jako produkční u společnosti Disney. Otec byl administrátorem na kalifornské univerzitě. Přála si být roztleskávačkou, ale na střední škole se její sen rozplynul. Poté začala navštěvovat divadelní kroužek, kde se zrodila její vášeň pro herectví. Mohla se ale klidně uživit i jako modelka – již během studia na univerzitě totiž začala s modelingem a objevovala se i v reklamách.

Seriály jsou její pole

Po Dynastii a Melrose Place se sice sexy blondýna objevila v několika filmech, mimo jiné v thrilleru Pád do tmy z roku 1993, Dokonalý chlap z roku 2005 nebo Čtyřicítka na krku z roku 2008. Nejvíce ji ale známe právě ze seriálů. Jednu z hlavních rolí měla v projektu Scrubs: Doktůrci nebo Všichni starostovi muži.

Stále krásná a šarmantní Heather se naposledy objevila v seriálu Too Close to Home. Budeme se těšit, co dalšího si pro nás přichystá.

Podívejte se do naší galerie a porovnejte, jak se představitelka Amandy od dob natáčení seriálu změnila.