Melissa Joan Hart: Z mladé čarodějnice Sabriny se stala maminka tří krásných dětí

Melissa Joan Hart: Z mladé čarodějnice Sabriny se stala maminka tří krásných dětí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Známe jí z úspěšného sitcomu o holce ze střední školy, která se narodila s nadpřirozenými schopnosti. Ty má nejspíš i v osobním životě, jak by jinak mohla Melissa Joan Hart (43), maminka 3 dětí vypadat pořád tak skvěle?

Ve svých dvaceti letech začala natáčet úspěšný seriál Sabrina, mladá čarodějnice, který byl inspirován Archieho komiksy. Celkem 7 let se rolí napůl smrtelné kouzelnice, která žije s tetami Hildou, Zeldou a kocourem Salemem slušné živila, jako Sabrina se nejspíše i nejvíce proslavila. 

Přitom se herectví věnovala již od útlého dětství, kdy ztvárňovala dětské role v divadlech a objevila se i v několika reklamách. K herectví ji přivedla její maminka, která jí dělala agentku. Vyrůstala se rodiči a šesti sourozenci na Long Islandu.

První hlavní roli dostala v seriálu Clarissa vám to vysvětlí, kde ztvárnila postavu vyspělé Clarissy. Pravý věhlas jí však přinesla až druhá role, a to v seriálu Sabrina, mladá čarodějnice. Po skončení natáčení úspěšného seriálu v roce 2003 se Melissa provdala za Marka Wilkersona. měli romantickou svatbu v italské Florencii. Stále jsou ve šťastném manželství a mají spolu 3 syny: Masona, Braydena a nejmladšího Tuckera. 

Ačkoli si po narození kluků dávala krátkou pauzu od herecké kariéry, aby se mohla naplno věnovat mateřství, rozhodně se na ni nezapomnělo a Melissa na sebe vždy dokázala znova upozornit. Dnes už se nevěnuje jen herectví, ale je z ní hlavně režisérka a producentka. 

Podílela se na režírování seriálů Malý Sheldon nebo třeba Goldbergovi. Jako herečku jsme ji mohli zaznamenat v seriálu Melissa a Joey. Nejčastěji točí a hraje ve filmech s motivem Vánoc, filmy s Vánoční tématikou již vydala 4. 

Melissa se živí také jako podnikatelka. V roce 2009 se rozhodla splnit si svůj dětský sen a otevřela si cukrárnu. Tento podnik však fungoval pouze 2 roky. V současnosti mají s manželem Markem svou módní značku s název King of Harts a návrhům vlastního oblečení se teď Melissa věnuje asi nejvíce.

Během let, hlavně tedy po porodech, trochu přibírala na váze. S kily navíc si ale vždy dokázala poradit a dnes ve svých 44 letech vypadá výborně.