Diskuze

Kam se hrabe s Tebou mě baví svět. Trailer k nové české komedii století je na světě. Vidět ho můžete zde

Kam se hrabe s Tebou mě baví svět. Trailer k nové české komedii století je na světě. Vidět ho můžete zde
Jeden krásný letní den, jedno obyčejné město. Nový český film slibuje nejzábavnější hereckou partu a punc kvality. Tvůrce Žen v běhu, divácky nejúspěšnějšího českého filmu v novodobé historii, je tu s dalším dílem.
Zpět na celý článek

Jeden krásný letní den, jedno obyčejné město. Nový český film slibuje nejzábavnější hereckou partu a punc kvality. Tvůrce Žen v běhu, divácky nejúspěšnějšího českého filmu v novodobé historii, je tu s dalším dílem.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

ZOO: Soudkyně Křížová jako ochranný prvek pro Viky i pro svého syna Petra
24.11.2022

ZOO: Soudkyně Křížová jako ochranný prvek pro Viky i pro svého syna Petra

Herečka Tereza Brodská v seriálu televize Prima ztvárňuje postavu soudkyně Danuše Křížové, jednu z vedlejších postav. Může se zdát jako nepodstatná...

Středeční Prostřeno s Michaelou: Atmosféru v Letňanech kazil jen gurmán Georgi. Nic mu nebylo po chuti
02.11.2022

Středeční Prostřeno s Michaelou: Atmosféru v Letňanech kazil jen gurmán Georgi. Nic mu nebylo po chuti

Michaela (29) žije v Letňanech s přítelem, pracuje jako personalistka a natáčí vlastní podcast. Zatím neplánuje rodinný život, což nemohl pochopit...

Dušan Jamrich z Ulice má dnes narozeniny. Pamatujete ještě na jeho roli v Ulici?
25.10.2022

Dušan Jamrich z Ulice má dnes narozeniny. Pamatujete ještě na jeho roli v Ulici?

Pamatujete na manžela Miriam Hejlové Cyrila? Od profesorky odešel na konci 70. let a pak už se ani neukázal. V Ulici se tato postava ukázala díky...

Ondřej Bábor jako Kudrnáč ze ZOO: Barvil zvířata, pak dal pecku Albertovi
19.11.2022

Ondřej Bábor jako Kudrnáč ze ZOO: Barvil zvířata, pak dal pecku Albertovi

Ondřej Bábor si zahrál v několika českých seriálech, např. ve Slunečné, Modrém kódu nebo v ZOO, kde ztvárnil roli aktivisty Kudrnáče. Ten v zahradě...

Jiří Štrébl slaví dnes své narozeniny. Kolik byste Milošovi z Ulice hádali?
11.11.2022

Jiří Štrébl slaví dnes své narozeniny. Kolik byste Milošovi z Ulice hádali?

Hádali byste, že herec Jiří Štrébl se v nekonečném seriálu Ulice objevuje už od roku 2013? Vzhledem k tak dlouhému účinkování v Ulici nejspíš...

O mě se neboj: Co čekat v další epizodě a kdo jsou roztomilé holčičky, které si zahrály dcery seriálové Evy
13.11.2022

O mě se neboj: Co čekat v další epizodě a kdo jsou roztomilé holčičky, které si zahrály dcery seriálové Evy

Evu čeká velké dobrodružství. Musí nastražit léčku, aby pomohla těhotné kamarádce, která naletěla podvodníkovi na seznamce. A něco mezi nebem a...

Mára z Ulice má nový účes! Proč se nechal ostříhat?
09.11.2022

Mára z Ulice má nový účes! Proč se nechal ostříhat?

Kryštof Rímský, jehož znáte z Ulice jako Kryštofa Marečka, zásadně změnil image. Dlouhé vlasy milovníka metalu nahradil krátkým sexy sestřihem. Co...

Žofka má na Anežku špatný vliv, co to do ní vjelo?
09.10.2022

Žofka má na Anežku špatný vliv, co to do ní vjelo?

Žofce nejspíš ještě nestačily průšvihy, na které v poslední době zadělala. Rebeluje více a více a svým nepromyšleným chováním způsobí něco, co ve...

Novinky v ZOO: Vojta zahlédl v zoo Tez i Izy a čeká ho překvapení. Mnohem větší šok zažije Karel Rokl
19.12.2022

Novinky v ZOO: Vojta zahlédl v zoo Tez i Izy a čeká ho překvapení. Mnohem větší šok zažije Karel Rokl

To, co Vojta zahlédl v zoo, mu nedá spát. Viděl Tez a za chvíli ji viděl opět, jenže to nemohla být ona. Na rozdíl od Fandy však hledal úplně jiný...

Pikantnosti ústředního páru Hořkého světa
17.10.2022

Pikantnosti ústředního páru Hořkého světa

Možná kdysi byli šťastní... Určitě byli šťastní, než je semlely povinnosti všedních dnů. Než Štěpána vyhodili z dobře placené práce. Než se v...