Příští týden v Ulici: Skyler zavaří Frantovi, Vendula se ztrapní a Žofka si opět ublíží

Příští týden v Ulici: Skyler zavaří Frantovi, Vendula se ztrapní a Žofka si opět ublíží
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Příští týden čeká naše hrdiny náročné rozhodování. Franta bude volit mezi pomocí přítelkyni a natáčením. Karla a Mára se musejí rozhodnout, zda jejich vztah stojí za záchranu. Vendula se rozhodne dát na radu Áji, ale ztrapní se víc než předtím. Žofka udělá špatné rozhodnutí, když si zase ublíží.

Místo natáčení bude Franta řešit potíže své přítelkyně

František bude příští týden postaven před náročnou volbu, kdy se musí rozhodnout, zda poběží na pomoc své přítelkyni v nouzi, anebo dá přednost důležitému školnímu projektu a práci. Jeho neuvážený výběr se mu nakonec šeredně vymstí.

Kvůli lehkovážné Skyler, která uvízla na cestě z Amsterodamu do Česka, si hodně zavaří. Navíc ho čeká pořádně ledová sprcha, ale zase nemůže říct, že by se ve vztahu se Skyler nudil.

Skyler ví, jak Frantovi zpestřit život.
Skyler ví, jak Frantovi zpestřit život. | Zdroj: TV Nova

Kryštof a Karla k sobě konečně budou upřímní

Následující dny budou náročné pro Karlu a Kryštofa, které také čeká důležité rozhodování. Dospějí do bodu, kdy už nemohou odkládat nevyhnutelné a musejí si definitivně určit, zda jsou ochotni dát svému manželství ještě šanci. Zapomenout na minulost, odpustit si staré křivdy a začít znovu by bylo krásné, ale je to v jejich případě vůbec možné? Na to se oba pokusí přijít na další terapii, kde poprvé skutečně otevřou svá srdce a upřímně si promluví o komplikovaných pocitech. Snad dospějí k výsledku, který umožní nejen Věrce v klidu spát.

Vendula musí rozdýchat solidní trapas

Ája bývala pěkná potvora, ale změnila se. Teď to myslí opravdu dobře, když se snaží kamarádce Vendule poradit, jak flirtovat s Jirkou Hložánkem. Tím by totiž mohla Vendula oplatit Pavlovi jeho platonickou lásku vůči Martině. Jenomže Ája si neuvědomila, že Vendula je úplně jiná než ona. Přestože jí dá přesný návod, jak si zvýšit sebevědomí a využít ženských zbraní k dosažení cíle, Vendula totálně pohoří. Náramnému trapasu navíc nasadí korunu babička Vilma.

Rodinná sešlost bez Vandy, zato s tajnostmi

Asi žádný divák Ulice by nečekal, že když se u jednoho stolu sejde celá Blančina rodina i s Luďkem, bude to veselé a příjemné setkání. Avšak stane se to – přinejmenším se Luďkovi podaří vtipnými historkami všechny pobavit. Když ale dojde řeč na Vandu, dobrá nálada pana Voláka rázem přejde. A nejen jeho. Blanka si nemůže nevšimnout, že se kolem Vandy zřejmě zase něco děje. Určité náznaky v ní vyvolají podezření. Podaří se jí ale zjistit, co za tím je?

Žofka si znovu uleví od stresu fyzickou bolestí

Žofie se zapřisáhla, že nebude znovu hledat úlevu v sebepoškozování. Slíbila to nejen sama sobě, ale i Michalovi. Hádky a problémy rozvádějících se rodičů na ni však doléhají ze všech stran. Když se na ni vlastní matka upne tak moc, že Žofka nemá jedinou chvíli klidu, znovu podlehne temným myšlenkám. Jak ji paní Dušková zažene do kouta? Všimne si Michal i tentokrát, že se jeho kamarádka řítí do neštěstí?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova