Tvoje tvář má známý hlas (9): „Něco tak hnusného jsem neviděl,“ okomentoval jednu ze soutěžících Aleš Háma

Tvoje tvář má známý hlas (9): „Něco tak hnusného jsem neviděl,“ okomentoval jednu ze soutěžících Aleš Háma
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Devátý díl je už tradičně určený k výběru čtyř soutěžících, kterým se nejlépe podařilo napodobit v celé soutěžní show své vylosované interprety a pobavit tak nejen porotu, ale i diváky.

Moderátoři Háma a Sokol se opět překonávali, kdo bude trapnější. To už k tomuto ročníku soutěže patří a tentokrát se zřejmě ještě předváděli před Patricií Pagáčovou, která zaskočila v porotě za nemocnou Evu Burešovu. Pořadu by prospělo, kdyby byl o půl hodiny kratší a přihlouplé pokusy moderátorů o vtipné scény skončily v koši ve střižně.

Iva Kubelková si neustále stěžuje v každém dílu, jak těžkého interpreta si vylosovala a tradičně překvapuje tím, jak dobře jí to jde. Tentokrát byla za Zaca Efrona a předvedla opět velkou show.

Vzpomínka na bizardní píseň Františka Ringo Čecha, kterou před léty na svět přinesl Michal Kocáb, byla v režii Saši Rašilova a určitě šlo o jedno z jeho nejpovedenějších vystoupení v soutěži. Sašu přišel povzbudit i samotný zakladatel rockové kapely Pražský výběr.

Na romantické vlně se nesl song Denise Šafaříka, který se opět předvedl s Jitkou Boho. S hitem „Somethin Stupid“ od Robbieho Williamse a Nicole Kidman nakonec skončili v posteli.

Úplně jinou ligu předvedla Monika Absolonová jako Lady Gaga, která se vyparádila jako šéfka motorkářského gangu a pořádně se do toho opřela s hitem „Judas“.

Hvězdou večera byl Václav Kopta. Překvapivě zabodoval, aniž by se musel převlékat do ženského kostýmu a „Your Song“ Eltona Johna zvládl také u klavíru. Václav má k této písni blízko, protože český text pro Karla Gotta napsal jeho otec (Deštivý den). Dokonce i jako Elton John vypadal, což byla příjemná změna oproti minulému vystoupení.

Předvádět Conchitu Wurst (vousáče ve večerních šatech) je zábavné samo o sobě a Martin Carev dodal svému vystoupení ještě humorný nádech svým svalnatým a ryze mužským tělem. Kdyby Conchita potřebovala záskok, Martin Carev by to určitě zvládl.

Denisou Nesvačilovou se nikdo nechtěl bavit, všichni se jí báli a ona si evidentně nejhnusnější masku celé soutěže užívala. Když Kohák z poroty něco označí jako divočinu, tak je to už na pováženou. Jako Marilyn Manson byla k nepoznání, Háma ji označil za hnus, co ještě neviděl.

Bylo na Nikitě Machytkové, aby satanské prostředí po Denise pročistila a s hitem „I Have Nothing“, kterým zlobivá Whitney Houston dostala Kevina Costnera ve filmu Osobní strážce, to neměla těžké. Určitě nikoho nepřekvapilo, že se Nikita, která je nejmladší ze soutěžících, dostala do čtveřice postupujících a má slušně našlápnuto na vítězství.

Zdroj článku: