Tvoje tvář má známý hlas (6): Rozhodli se Háma a Sokol diváky zahnat od obrazovek vyčpělým humorem a trapnými komentáři?

Tvoje tvář má známý hlas (6): Rozhodli se Háma a Sokol diváky zahnat od obrazovek vyčpělým humorem a trapnými komentáři?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S každým dalším dílem je tak hudební show otravnější a dlouhé moderátorské proslovy, ze kterých se vtip někam vytratil, začínají být hodně únavné a kazí tak pracně připravovanou show, která je náročná nejen pro samotné interprety, ale i pro celý tým, který se o ně stará.

V šestnáctém pokračování patří mezi mistrovské kousky rozhodně vystoupení Martina Careva, kterému asistovali sourozenci Gondíkovi. Po ztvárnění svalnaté Hanky Zagorové v doprovodu Kotvalda a Hložka tak došlo na Petru Janů, doprovázenou Karlem Šípem a Jaroslavem Uhlířem. Skupina Triky a pověry parodovala v osmdesátých letech především známou italskou skupinu Ricchi e Poveri.

Přestože se Martin snažil, pozornost na sebe upoutal hlavně Dalibor Gondík a není to v této show poprvé. Zatímco minule okouzloval jako doprovod Jiřího Korna, tentokrát zářil v kůži Jaroslava Uhlíře a s kamenným výrazem byl „hvězdou večera“.

Gondíkovi, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Iva Kubelková byla zase za chlapa a předvedla se jako Bruno Mars s hitem „Uptown Funk“.

Monika Absolonová se sice během tréningu bránila, že nemůže před přechodem dělat tak svůdné pohyby jako Christina Aguilera, nakonec se ale do své role pořádně opřela a zvládla i vystoupení v angličtině, i když ho přirovnala k „peklu v řetězech“.

Denisa Nesvačilová měla rozhodně nejbizarnější kostým. Zelený mimozemšťan připomínal spíš zmutovanou rosničku. Jako El Chombo měla hodně složitou choreografii. Kdyby se udělovala cena za odvahu, rozhodně by ji měla dostat.

Saša Rašilov tentokrát nechal ďábelský styl doma a na pódium vtrhl v teplákách. Prostor dostala skupina Nightwork a on byl Vojta Dyk.

Vašku Koptovi chybělo asi padesát centimetrů, aby měl charakteristické rysy Richarda Müllera, kterého měl napodobit.

Spolek doplnila Nikita Machytková jako Usher a Denis Šafařík si na pomoc přizval Eriku Stárkovou a Martina Schreinera. Vytvořili LMAFAO s Natalií Kills.

Denis Šafařík, Zdroj: TV Nova

Příští díl se ponese opět na česko-slovenské hudební vlně a zapěje třeba Lucie Bílá, Jana Kratochvílová, Ivan Mládek nebo Pepa Vojtek.

 

Zdroj:

  • autorský článek