Dnes v Ulici: I sebevětší snaha může přijít nazmar, o čemž se přesvědčí Michal i Radek

Dnes v Ulici: I sebevětší snaha může přijít nazmar, o čemž se přesvědčí Michal i Radek
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Michal Klíma si pro svůj vtip a hlavně dobrý charakter získal srdce řady diváků. Ti mu také nejspíš budou fandit, aby se mu konečně podařilo sbalit Žofku. Ta ale kdovíproč ucukává. Skoupá je i Milena, co se Druhé šance týče. Celou si ji přivlastnila a Radek jako by ani neexistoval.

Michal Žofku nikdy nepřestal milovat

Žofka je spolu se Svatkou nejlepší kamarádka Anežky, která momentálně studuje v zahraničí a domů se vrací jen na víkendy. A právě Anežka nejspíš může za Michalovo vzplanutí. Kdyby si svou dlouhovlasou kamarádku Žofku tak často nevodila domů, on by jejímu kouzlu nejspíš nikdy nepropadl. Teď má v hlavě myšlenky jen na to, jak ji sbalit. Když se o to pokusil dříve, nedopadlo to nejlépe.

Proto si teď věří o něco méně, ačkoliv má mnohem plnější podporu než kdy předtím. Dokonce sama Žofka ho pobídla, aby se konečně začal více snažit. To ho ale spíše vyděsilo. Když poté neobratně zve Žofku na něco dobrého, nemůže si jeho rozpačitosti nevšimnout Svatka, která sedí hned vedle. Ta pak udeří na Žofku. Radí jí, aby ho buď odpálkovala, nebo mu dala šanci. Pro Žofku je to však komplikované. 

Žofka sama neví, co chce 

Vyslala nespočet signálů, ale proč? Cítí se Michalovi za jeho nezištnou pomoc zavázána natolik, že by s ním chodila i přesto, že k němu nic necítí? Nebo k němu opravdu něco cítí, ale bojí se to přiznat? Co by na to asi řekli její spolužáci, kdyby začala chodit s o něco mladším klukem? A klapalo by to vůbec? Jak sama přiznala, něco k němu cítí. Teď už jen stačí rozklíčovat, co to je. Je to milostná chemie, nebo spíše sourozenecká vděčnost? Dalším důvodem, proč do Michala nejít, je Anežka. Přece nebude chodit s klukem své kamarádky.

Milena si naopak moc dobře uvědomuje, co má, a nehodlá o to přijít 

To věkem a životními zkušenostmi vyzrálá Milena moc dobře ví, co chce. Jejím novorozeným miminkem je teď Druhá šance. Do tohoto projektu se zakousla a nehodlá ho Radkovi přenechat ani za nic. Dokonce se s Radkem nehodlá domluvit ani na základních věcech ohledně chodu Druhé šance. Proto se nelze divit tomu, že je Mastný celý nesvý a pověřuje Kaštana, aby na upracovanou Milenu dohlédl. Už dříve se jí zmínil, že by Druhou šanci převzal. Jenže setkal se s neúspěchem. Co by se teď muselo stát, aby Milena couvla sama od sebe? Nejspíš nic. Kdyby se ti dva alespoň domluvili. Je až vtipné sledovat, že muže, který kdysi uměl zmáčknout kde koho, teď drtí jeho vlastní žena. 

Vztah Mileny a Radka je Itálie 

Vztah Mileny a Radka je zkrátka komplikovanější. Taková nefalšovaná Itálie. Možná by pomoc v nesnázích měl hledat Michal u nich. Možná by pochopil, že ani po tom, co by Žofku sbalil, by na růžích ustláno neměl. Své by mu o tom řekl také Šimon, který na rozdíl od něj už holku má. Ani se správňáckou Val to není vždy růžové. 

Zdroj článku:
  • Autorský text