Společně se již postarali o filmovou lahůdku na Netflixu, tím to ale neskončí. Tato trojice bude znovu spolupracovat

Společně se již postarali o filmovou lahůdku na Netflixu, tím to ale neskončí. Tato trojice bude znovu spolupracovat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Se zajímavým thrillerem „Drahokam“ vytvořili bratři Safdieovi společně s Adamem Sandlerem absolutně exkvizitní snímek, který se stal pro některé kritiky dokonce nejlepším filmem na Netflixu – a to všech dob. Nyní prý tento tým pracuje na novém projektu.

Velmi aktivní producenti

Josh a Benny Safdieovi patří k nejzajímavějším filmařům současnosti. Poté, co v roce 2017 vzbudili rozruch s filmem „Dobrý časy“, následoval další velký hit jen o dva roky později: „Drahokam“ s Adamem Sandlerem v hlavní roli. Safdie-Brothers a Adam Sandler prý pracují na novém projektu. Zatím ale nevíme, o co přesně půjde. Ani to, kdy přesně se jejich spolupráce obnoví.

Bratři jsou momentálně zaneprázdněni režírováním nové komedie „The Curse“, kde hrají Emma Stoneová a Nathan Fielder. Jedná se o komediální formát, ve kterém se novomanželský pár vypořádává s údajnou kletbou, která prý zatíží jejich vztah. Datum vydání zatím není známo.

Spolupráce možná za chvilku začne

Adam Sandler právě ukončil natáčení kriminální komedie „Vražda na jachtě 2“, která by se měla na Netflixu objevit počátkem roku 2023. Předchůdce „Vražda na jachtě“ je jedním z nejúspěšnějších filmů na streamovací službě. Safdieovi a Adam Sandler by si tedy ve svých kalendářích určitě našli v blízké budoucnosti čas na další spolupráci.

Podle prvních pověstí by se mělo znovu jednat o thriller, jenže i komedie by byla možná, přece jen obě strany mají zkušenosti i s vtipnými filmy. Jak se tohle ještě vyvine, to se dozvíme možná již za několik týdnů, teď se ale můžete klidně kouknout na „Drahokam“.

Zdroje článku: