Konečně je to tady: Trailer pro druhou řadu oblíbeného seriálu na Netflixu

Konečně je to tady: Trailer pro druhou řadu oblíbeného seriálu na Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Právě včas na začátek nového seriálu Netflix od Shondy Rhimesové „Neskutečná Anna“ – a na Valentýna – streamovací gigant zveřejnil první upoutávku na 2. sezónu megahitu Rhimesové „Bridgertonové“. A co nás asi nepřekvapí: Zase to bude jiskřit!

Nový centrum pozornosti

Nejen londýnská vyšší třída netrpělivě očekává nejnovější drby okolo Lady Whistledownové, také publikum Netflixu již dychtí po nových dílech. Ale konečně víme, že se nových dílů za chvíli dočkáme: 25. března 2022 vyjde na Netflixu druhá sezóna „Bridgertonových“.

Tentokrát však není středem zájmu Daphne (Phoebe Dynevorová) a Simon (Regé-Jean Page), ale Daphnein starší bratr Anthony (Jonathan Bailey), který se snaží být dobrou hlavou Bridgertonových a najít si ženu odpovídající jeho postavení. Nyní vdaná Daphne je tu, aby mu pomohla a poradila.

Dále je v sezóně 2 hodně nových postav, na které se můžete těšit. Koneckonců, na společenském jevišti musí být nějaká dáma, se kterou by se Anthony mohl spojit – a tou bude Kate Sharmaová (Simone Ashleyová). Ale aby nebyla love story nudně jednostranná, samozřejmě se bude potýkat s řadou dalších žen.

Psík převezme roli oblíbence

Kate ale není jedinou novinkou. Zrovna ona přináší dalšího okouzlujícího nováčka do úspěšného seriálu: Corgiho Newtona, ze kterého se nejspíše stane nový oblíbenec fanoušků.

V nových dílech by samozřejmě neměli chybět ani ostatní sourozenci Bridgertonových, jako je Benedict (Luke Thompson) a Eloise (Claudia Jessieová). Níže se můžete podívat na trailer 2. sezóny.

 

 

Zdroj: