Na obzoru je nový český seriál plný vztahů –⁠ tentokrát z atraktivního prostředí televizního zpravodajství

Na obzoru je nový český seriál plný vztahů –⁠ tentokrát z atraktivního prostředí televizního zpravodajství
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
TV Prima má v poslední době na výběr námětů pro seriálovou tvorbu šťastnou ruku. Pro diváky chce připravit pestrou nabídku, která uspokojí co největší skupinu diváků.

Tentokrát si posvítí na velice atraktivní, ale také drsné a konkurenční prostředí televizního zpravodajství a jeho zákulisí. S názvem Dobré zprávy by ovšem neměl chybět ani pozitivně laděný děj.

Hlavní hrdinka by měla divákům přirůst k srdci. Jde o obyčejné mladé děvče z vesnice. Bára je milá a pro místní televizi tvoří reportáže. Naskytne se jí příležitost pracovat v redakci Dobrých zpráv.

Bára je plná elánu a ideálů. Bude si muset upravit trochu zidealizovaný pohled na svou práci na základě zkušeností, které na stáži získá. Živelnou a sympatickou Báru si zahraje Natálie Halouzková (na úvodní fotografii), 21letá talentovaná herečka, která se na obrazovkách objevila poprvé v roce 2012 ve třech řadách seriálu Gympl s (r)učením omezením, kde byla dcerou Zuzany Bydžovské. V roce 2013 se objevila jako malá zrzečka ve filmu Něžné vlny. Určitě nezůstala bez povšimnutí v roli mladé sestřičky v seriálu Sestřičky Modrý kód a v současnosti je také v primáckém seriálu ZOO, který láme rekordy ve sledovanosti a už dlouhodobě má každá jeho epizoda přes milion sledujících diváků.

I další herecké obsazení, jehož natáčení je v plném proudu, vypadá hodně zajímavě. Jednu z rolí by měl vytvořit Vladimír Polívka, který si získal popularitu v seriálu Polda, kde si zahrál po boku Davida Matáska mladého kriminalistu.

Z dalších zvučných jmen se objeví Miroslav Šimůnek, který se s představitelkou Báry potkal už v seriálech Sestřičky Modrý kód a Krejzovi. Za sebou má celou řadu dalších seriálů, ale určitě nezapomenutelnou stopu zanechal v pohádkách Z pekla štěstí a Z pekla štěstí 2.

Vašut, Šimůnek, zdroj Pavel Gwužď / Nextfoto

Svou účastí určitě udělají divákům radost i charismatický Marek Vašut, Igor Chmela, Jaromír Nosek, Vojtěch Vodochodský, Ivana Andrlová, Alžběta Staňková nebo Lukáš Langmajer.

Ústřední moderátorskou dvojici ztvární Sára Rychlíková a Jan Fanta. Tým moderátorů doplní Denisa Nesvačilová, která nedávno ohromovala diváky v zábavném pořadu Tvoje tvář má známý hlas.

Rychlíková Fanta, zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Tvůrci mají také své eso v rukávu. Tím by měl být divadelní herec Václav Šanda. 33letý sympaťák by měl zaujmout hlavně ženskou část diváků. On sám ale skromně pro Super.cz uvedl, že není lamač srdcí a že neočekává popularitu, jakou účastí v seriálech získal například Marek Lambora.

Zdroje článku: