Ježíšek Ulici nadělí krásnou vánoční píseň Pavla Callty a Vánoce se stanou ještě kouzelnějšími

Ježíšek Ulici nadělí krásnou vánoční píseň Pavla Callty a Vánoce se stanou ještě kouzelnějšími
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zpěvák Pavel Callta se s Ulicí rozloučí velkolepě a tím nejkrásnějším způsobem, jakého je zpěvák a skladatel hudby schopen, a to písní. A to dokonce písní speciálně věnovanou pro vánoční díl Ulice, na který se nedočkavě těší diváci i samotný štáb seriálu. V Ulici Pavel ztvárnil barmana Jonáše, který pracoval v hospodě U Jindřicha pod vedením Martiny Randové.

Vánoční píseň s názvem “Tvůj song vánoční” Pavel Callta zazpívá společně s nejoblíbenějšími tvářemi Ulice na Štědrý den. Videoklip se natáčel přímo v ateliérech seriálu Ulice již někdy na přelomu září, října. Do písně se Pavel snažil vložit vše, co má rád, co k Vánocům neodmyslitelně patří a posluchači má navodit tu pravou vánoční náladu. A přesně tohle všechno píseň má. Uslyšíte ji jednou a budete ji chtít poslouchat znovu a znovu.

Je dojemná a chytlavá a jistě se zařadí mezi stálice českých populárních vánočních písní. Své o tom ví i kreativní producentka seriálu Ulice Silvia Klasová, která byla natáčení klipu přítomna. „A musím říct, že vánoční píseň je skutečně povedená a natolik chytlavá, že je těžké ji dostat z hlavy,“ svěřila serveru iDNES.cz. Fanoušky na jeho Instagramu písnička přímo chytá za srdce. Shodují se, že jim skutečně navozuje vánoční atmosféru a že je úžasná. 

 

Pavel Callta nebude nadělovat jen o Vánocích. Ke svým narozeninám, které oslaví v únoru, daruje svým posluchačům své v pořadí čtvrté album s názvem “Anděl”, které se hodně dotýká jeho pocitů a vzpomínek na jeho dětství a maminku, která bohužel před několika lety zemřela. Deska obsahuje i duet “Život je jen tvůj”, pro který ho oslovila sama Lucie Bílá. S Ulicí se Pavel Callta rozhodl rozejít, protože mu čím dál více docházelo, že jeho srdce a duše touží více po zpívání a skládání hudby než po tom být hercem. Rád ale bude na celé natáčení vzpomínat. 

 

Zdroj: