Jaroslav Blažek z Ulice a jeho ukrajinské kořeny

Jaroslav Blažek z Ulice a jeho ukrajinské kořeny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jaroslav Blažek je mladý, talentovaný a velmi sympatický herec, který se rozhodl jít cestou herce i přesto, že nikdo z jeho rodiny tyto umělecké vlohy nemá. Jaroslav Blažek zpestřuje divákům Ulici coby sympaťák Bruno.

Jaroslav Blažek je v Ulici Bruno Taubr

Jaroslav Blažek, kterého televizní diváci mohli dříve vidět v komedii Kameňák 4 a Vánoční Kameňák, oživuje Ulici svou postavou zprvu komplikovaného Bruna Taubra. I když začátky Bruna v Ulici nepatřily k těm nejpovedenějším, jeho postava procházela krizí identity a přidělávala své sestře problémy. Divák je mile překvapen tím, jak se Bruno nakonec srovnává a stává se z něj veliký sympaťák.

S postavou Bruna Taubra je v Ulici propojeno hned několik hlavních postav. Mezi ně patří postava jeho sestry Karly, kterou hraje Markéta Stehlíková. Později se Bruno dává dohromady s Janou Rytířovou v podání Sáry Affašové. S tou je v seriálu Ulice osudově propojen.

Bruno s Janou spolu chodí a zase se rozcházejí a rozhodně se nedá říct, že má jejich vztah na růžích ustláno.

Kvůli nezdravému přístupu Jany k sociálním sítím dochází k rozchodu. Příběh Bruna a Jany v Ulici přesto není definitivní. Další partnerkou Bruna v seriálu je Dorka, kterou ztvárňuje Gabriela Farr. Ta spolu s Brunem a Janou tvoří milostný trojúhelník, který bude muset Bruno rozseknout.

Co dělá Jaroslav Blažek mimo Ulici?

Jaroslav Blažek přináší na televizní obrazovku čerstvý vítr. Mnoho diváků jej příliš nezná, protože se zatím objevil jen v několika málo filmech. Zmínit můžeme hlavně komedii Kameňák 4, Vánoční Kameňák a Andílek na nervy. Mnohem více doma je na divadelních prknech.

Pro studium na umělecké konzervatoři se Blažek rozhodl i přesto, že herectví nemá v rodině. Pobaví vás, jak vtipně k herectví přišel. Dříve se totiž věnoval tanci. Svému bratranci však záviděl herecké kroužky, a tak se k němu připojil. Jeho bratranec se zase připojil na hodiny tance k Jaroslavovi. Bruno z Ulice si herecké kroužky natolik oblíbil, že tanec pověsil na hřebík... v divadle mu však určitě tento um přišel vhod.

Věděli jste, že má Bruno z Ulice ukrajinské kořeny?

Jen málokterý divák si nevšimne velmi pohledných rysů Jaroslava Blažka. Tipli byste na něj, že pochází z česko-ukrajinské rodiny? Ukrajinské předky má díky své mamince, se kterou na Ukrajinu často jezdí. Tam jsou vždycky vítáni velmi rozvětvenou rodinou.

A co dalšího čeká na Bruna z Ulice?

V posledních dílech Ulice mohli diváci zaznamenat Brunův návrat k Janě. Těm, kteří tomuto seriálovému páru fandili, určitě spadl kámen ze srdce. Ani tentokrát však nemají vyhráno. Jana už zaplatila hereckou školu v Irsku, kam plánuje odjet. Jestli s ní pojede i Bruno nebo jak se nakonec situace vyvine, na to si budou muset diváci počkat.

 

Zdroje: