Životní rozhodnutí Vítka Klímy v Ulici: Jeho ženy budou zuřit

Životní rozhodnutí Vítka Klímy v Ulici: Jeho ženy budou zuřit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dříve či později mnozí z nás zjistí, že jsou tam, kde být nechtějí. Často tomuto zjištění pomůže náhoda, které vlastně zakrátko poděkujete, i když jste o ní nejdříve nebyli přesvědčeni. Uvědomění si, že jste významnou část života obětovali práci, která vás nedělá šťastnými, je frustrující. Vítek Klíma bude mít šanci to v 4165. dílu změnit.

Vítek s Ditou měli takovou radost, že se zbavili Robina Havelky, který házel Vítkovi klacky pod nohy a šikanoval ho a nyní musejí znovu čelit útokům někoho, o kom však nic nevědí. Nacházejí jeho vzkazy všude v kanceláři v různých podobách, a tak to Vítek půjde řešit k nynějšímu nadřízenému. Do kanceláře se vrátí v úplně jiném rozpoložení. 

Věrka z Tonyho páčí, co se stalo mezi ním a Dominikou. Přicházela totiž do Coolny zrovna v okamžiku, kdy ven vyběhla Dominika celá ubrečená. Tony se do ní totiž znovu opřel, i když za ním přišla v dobrém a s domácím jídlem. Ani z jednoho však Věra nemůže dostat žádné informace. Dominika jí řekne, že je to jen jejich věc a Tony se o tom nechce bavit. O to více jí to bude hlodat. Přijde dokonce s teorií, že za celou krizí stojí Tony. Nakonec Věra svým nechtěným přičiněním zničí první střípek naděje na záchranu jejich vztahu. 

 
 

Dan si dělá zálusk na Sáru. Jedl by snad polévku celý den dokola, jen aby mohl trávit čas v bistru a být jí nablízku. Není však žádný svůdník, ani hezoun, který by okouzlil protějšek na první pohled nebo slovo. Sára však nad Danovými otázkami skoro kroutí hlavou. Nenápadně, tedy Dan si alespoň myslí, že je nenápadný, se na Sáru vyptává Aničky, které po chvilce dojde, odkud vítr vane. Anička dostane nápad svést je dohromady.

Vítek přijde zpět do kanceláře s nečekaným rozhodnutím. Se šéfem se dohodne na výpovědi. Dita se na Vítka naštve jako zhrzená milenka, od které chce Vítek utéct. Když se trochu uklidní, řekne mu, že jí bude chybět. I Vítek jí přizná, že se mu po ní bude stýskat, že ji má rád. Ač si Vítek nejdříve nebyl jistý tím, zda udělal správně, postupně zjišťuje, že toto je vlastně to nejlepší rozhodnutí, které pro sebe mohl udělat. Zapomněl však při tom na rodinu, a tak doma od Ivy uslyší v první řadě výtky a stížnosti. Uvrhne totiž rázem celou rodinu do nejistoty.  

 

Zdroj:

  • autorský text