Výměna manželek (12): Živa si v Praze v domácnosti populárního herce odpočinula a trochu ho šokovala placentou v mrazáku

Výměna manželek (12): Živa si v Praze v domácnosti populárního herce odpočinula a trochu ho šokovala placentou v mrazáku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tentokrát je oblíbený pořad trochu jiný. Jedna z dvojice nemá děti a byla oslovena štábem. Jde o herce Jaromíra Noska (44) a jeho o 13 let mladší přítelkyni Zuzku.

Výměna byla natočená v období, kdy byla divadla zavřená a Míra byl bez práce. Dočasnou manželkou se mu stala Živa (36), manželka kameníka. Richard (46) má s Živou dvě malé děti a oba mají ještě jedno dítě z předchozího vztahu. Richardova nejstarší dcera má 16 let, a tak mohla bezdětné Zuzce se třemi dětmi trochu pomáhat.

Zuzka si chtěla vyzkoušet, jestli by péči o děti zvládla, protože rodinu v plánu má. Přestože byla trošku vystrašená, když se blížila k novému domovu, po prvním dojmu zjistila, že přestavěný „prasečák“ uvnitř skrývá dobře vedenou a čistou domácnost, takže žádné drama se nekonalo. Péči zvládala dobře, a ještě se od Richarda naučila kamenické práce, které běžně zastává Živa. Nakonec se ve svých růžových teplákách postavila čelem i k jednomu netypickému úkolu a vyčistila kurník.

V pražské domácnosti měla Živa dovolenou. Míra byl doma, a protože jde o člověka, který má trošku úchylku na úklid, tak se nemusela o nic starat. Užila si i procházku po Praze a byla s hercem i na focení plakátu pro plánované představení.

Živa, která byla opět těhotná, se rozpovídala o domácích porodech, které se po své nemilé první zkušenosti v porodnici rozhodla podstoupit.

Když došlo na to, že měla doma rok v mrazáku placentu, než porodila další dítě, aby nakonec obě placenty zakopala pod stromem, i jinak klidný Nosek byl hodně překvapený.

Živa ale o svém ne úplně obyčejném životě mluvila s takovou přirozeností, že divák pochopí, že domácí porody jsou uměle démonizované a že jde vlastně o docela normální životní volbu, ke které se žena rozhodne z nějakého důvodu a tuto možnost by mít měla.

Obě dvojice svých deset dnů prožily pohodově, náhradní manželka Zuzka děti bez problému zvládla a Richard se do péče o děti zapojil víc, než to dělá s Živou. A sám byl překvapený, že se mu to vlastně líbilo. Jen lekce o pokládání záchodového prkénka ho mírně šokovala, stejně jako později Noska, když zjistil, že Zuzka na něj prozradila, že si na záchodě vždy sedá. Ale herec to nakonec vzal sportovně. Poté, co hrál v Účastnících zájezdu homosexuála a musel roky přesvědčovat fanoušky, že není gay, je indiskrétnost ze záchodu zanedbatelná.

 

Zdroj:

  • autorský článek
Zdroj článku:
  • autorský článek