Václav Vydra se po dlouhé době ukáže v novém krimi seriálu a zahrají si s ním i jeho psi

Václav Vydra se po dlouhé době ukáže v novém krimi seriálu a zahrají si s ním i jeho psi
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S kriminálními seriály se v poslední době roztrhl pytel, ale TV Prima přišla se svěžím a neokoukaným nápadem. Seriál Pod hladinou bude o policejních potápěčích a poříční policii. Natáčení je v plném proudu a filmaři si vybrali oblast Slapské přehrady.

Kromě Václava Vydry se v seriálu potkáte s Matějem Hádkem, Sandrou Novákovou, Šárkou Vaculíkovou, Markem Adamczykem, Filipem Tomsou, Igorem Chmelou, Petrem Lněničkou, Martinem Sobotkou a dalšími herci.

Václav Vydra je velice zaneprázdněný člověk, který toho stíhá víc než obyčejný smrtelník, takže jeho účast v seriálu je pro fanoušky dobrou zprávou.

Charismatický herec se nedávno objevil i v podcastu Terezy Kostkové. Tam se pochlubil se svou novou vášní, kterou je elektrická koloběžka. Herec má za sebou čerstvě premiéru hry s příznačným názvem Nikdy není pozdě v Divadle Kalich, kde hraje s Janou Paulovou.

S tou už má osvědčenou spolupráci v kontroverzním Kameňáku, kterým už řadu let baví televizní diváky.

Václav Vydra, zdroj: Pevel Gwužď / Nextfoto

Herec oslavil v lednu 66 let, ale energii by mu mohly závidět i o dost mladší ročníky a na svůj věk rozhodně nevypadá. Moderátorka Tereza Kostková zmínila, že za jeho elán určitě mohou i koně, které jsou jeho celoživotní vášní a které od roku 1998 chová, ale Václav Vydra vidí tak trochu spojitost s názvem hry Nikdy není pozdě.

Pokud má stále hodně práce, a to jak na divadle, tak i na farmě, a má zodpovědnost k živím tvorům, tak se tím vlastně nabíjí a žene ho to kupředu. Konečně si splnil další sen a naučil se starat o koňská kopyta, takže kromě ježdění se teď dle jeho slov „válí pod koňmi a řeže jim kopyta, což je hodně fyzicky náročná práce“. A právě to je jeho návodem proti stárnutí.

Najít si cíl a jít si za ním bez ohledu na věk a překážky.

V novém seriálu Pod hladinou si zahraje velitele potápěčského oddílu. Na natáčení jezdil i se psy, kteří jsou podle něj často lepšími herci než lidé, protože jsou přirození. Původně měla mít jeho postava vdovce doma kočku, ale herec přemluvil režiséra Vojtěcha Moravce, aby mohla mít jeho postava dva psy a hned obsadil ty svoje, kteří ho doprovází na každém kroku.

Zatím není jasné, kdy bude seriál nasazený do vysílání, ale určitě se bude na co dívat.

Zdroje článku: