Tvoje tvář má známý hlas: Denis Šafařík

Tvoje tvář má známý hlas: Denis Šafařík
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tvoje tvář má známý hlas začíná svou devátou řadu, ve které se kromě jiných objeví také mladý začínající herec Denis Šafařík. Znát ho můžete hlavně z divadla nebo z kriminálního seriálu Zločiny Velké Prahy. Ve Tváři se ale může předvést v úplně jiném světle, doslova může zazářit.

Kdo je Denis Šafařík?

Protože v zábavném pořadu Tvoje tvář má známý hlas nebude osmadvacetiletý Denis Šafařík moci být sám sebou, je dobré ho předtím trochu poznat. Je to začínající herec, který je doma převážně na divadelních prknech. Za svou první pohádku Kouzelník Žito, která vznikla v roce 2018, schytal nelibé reakce diváků. Ti mu vyčítali neprofesionálnost, ale i jeho vzhled. Z nenávistných reakcí si však mladý herec nic nedělal a svým haterům poslal vzkaz příjemných Vánoc. Tato ostřílenost se mu v Tváři jistě bude hodit. Je totiž velmi těžké zalíbit se všem, o to těžší to je, když navíc nejste ve své kůži. 

V životě i v práci si Denis Šafařík udržuje potřebný nadhled. Mezi jeho nejčerstvější projekty patří kriminální seriál Zločiny Velké Prahy, ve kterém hraje začínajícího kriminalistu. Jeho natáčení mu zabralo tři čtvrtě roku, a proto si musel studium na DAMU individuálně upravit, aby vše zvládl. Teď Denis Šafařík stojí před velkou výzvou. V zábavném pořadu Tvoje tvář má známý hlas se může proslavit a nasbírat další své fanoušky. Kromě toho se potká s řadou dalších osobností, na které možná během své práce ještě nenarazil. Jeho konkurentem v boji bude moderátorka Iva Kubelková, zpěvačka Monika Absolonová, herci Saša Rašilov, Václav Kopta a Denisa Nesvačilová, zpěvačka Nikita Machytková a influencer Martin Carev.

Uplatnit může zkušenosti ze zahraničí, především pak jazyk

Každý soutěžící má přitom své zbraně. Každý vidí své silné stránky v něčem jiném. Z čeho by mohl těžit právě Denis Šafařík? Nejspíš ze svého hereckého nadání i ze své hlučné povahy, ačkoliv umí být také introvertní a velmi nesmělý. Show Tvoje tvář má známý hlas je pro Šafaříka premiérou, avšak zcela nezkušený rozhodně není. Jednu dobu studoval v USA hereckou školu, protože mu však na studium nestačily finance, rozhodl se nějakou dobu pracovat v Německu. Jak v USA, tak i v Německu byl členem amatérského divadla, kde získal řadu zkušeností. Ty pak mohl uplatnit nejen při studium na DAMU, nýbrž přímo ve svých hereckých vystoupeních.

Díky pobytu v zahraničí nejspíš nebude mít Denis Šafařík problém s angličtinou, která je v soutěži tohoto formátu prioritou. Nelze se totiž spoléhat na to, že by si vytáhl jen české interprety. Angličtina tedy může být jeho silnou zbraní. Právě té se maličko obávala Monika Absolonová, která bez okolků přiznala, že právě cizí jazyk může být její slabou stránkou.

Koho v Tváři předvede?

Soutěžící minulých řad, mezi které patřil například Albert Černý, Jan Cina, Berenika Kohoutová, Iva Pazderková, Jitka Boho nebo Leona Machálková nastavili laťku pořádně vysoko. Proto to soutěžící nebudou mít vůbec lehké. Denis Šafařík může těžit ze své povahy, o které tvrdí, že je hodně impulsivní. Sám na sebe prozradil, že je nejdivočejším a nejhlučnějším členem své rodiny. Zároveň potvrdil, že nikdo v rodině herecké vlohy nemá, a tak jej příbuzní mají za exota. V Tváři mu však rodina bude určitě fandit.

A koho v soutěži předvede? Ačkoliv by pro něj bylo přirozenější hrát muže, nevyhne se ani ženským proměnám. Vůbec poprvé v životě si tak bude moci vyzkoušet, jaké je to mít dlouhé vlasy nebo prsa. Kromě toho se bude moci obout do slávy českých i zahraničních interpretů. Není vyloučeno, že si vylosuje Michaela Jacksona nebo Lucii Bílou. Ve Tváři je vše možné, a proto může zažívat stejné překvapení, jako když si Petr Rychlý v první řadě soutěže vytáhl Hanu Hegerovou. Sklízet může podobný úspěch, jako Vojta Drahokoupil po proměně v Lady Gaga. Ohromit porotu může podobně jako Michaela Badinková, která se stala vítězkou páté řady Tváře. Ta v posledním finálovém díle zazářila jako Christina Aquilera s hitem Say Something.

Nezbývá, než se Denisem Šafaříkem nechat překvapit! 

 

Zdroj: