Postavy z Ulice, které dělají na sebe

Postavy z Ulice, které dělají na sebe
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Také v Ulici se maká a pracuje. Spousta postav přitom nemá svého zaměstnavatele, ale maká sama na sebe. Které mezi ně patří? V podnikání si libují například Nyklovi. Ti měli večerku, později pekárnu a teď i bistro.

Být nemocná si teď nemůže dovolit Gábina, která má módní salón, stejně jako Vítek Klíma, který rozjíždí nové podnikání. Podniká i jeho žena Iva.

Gábině teď podnikání komplikuje rakovina

Podnikat znamená být svým vlastním pánem. Ve většině případů to však není tak lehké, jak se na první pohled může vzdát. Své o tom ví Gábina Pumrová, která své podnikání slibně nastartovala. Tvrdě na sobě dřela a své kariéře obětovala život. Když ale byla v tom nejlepším, vyslechla si diagnózu rakovina. Život se jí zhroutil ze dne na den a ona teď za pochodu přehodnocuje své priority. Dlouho odmítala pustit další zakázky, ale chemoterapie si vyžádala svou daň. Gábina uznala, že s hlavou v kýblu zkrátka nemůže zvládnout jarní kolekci pro Sabin, a tak ji pustila. Zjistila, že je smrtelná a že prioritou je pro ni její vlastní život a samozřejmě Šimon.

Gábina má svůj salón a Iva Klímová provozuje masáže, Zdroj: TV Nova

Nyklovi jsou v podnikání jako ryba ve vodě 

Nyklovi v Ulici vždycky platili za dobré podnikatele. V době, když Ulice začínala, měli večerku a pekárnu. Kromě nich v Ulici na začátku podnikali také Královi, respektive Václav Král. Ten měl v Ulici firmu na výrobu hraček s názvem Království hraček. Zdá se, že podnikavé geny po svém otci zdědila také Vendula, která bez okolků rozjela své vlastní bistro. 

Ačkoliv rozjetí Vendulina bistra provázely neshody s Mastným, nakonec to Lumír Nykl ustál a teď se může těšit z prosperující firmy své dcery, ve které má podíl. Diváci ale mohou vidět, že se moc v bistru nenadře, a proto může hodně svého času věnovat Lexíkovi a Kateřině.

Vítek Klíma svou firmu teprve rozjíždí 

Na seznam podnikatelů v Ulici nově přibyl také Vítek Klíma s Milošem Knoblochem, kteří se poměrně nedávno rozhodli rozjet svou vlastní stavební firmu. Jejich firma je zatím ještě v plenkách, ale všechny administrativní věci mají vyřešené. Teď už jen zbývá sehnat zakázky. 

Zdroj článku:
  • Autorský text