Najde Klíma ve spolupráci s Knoblochem to, co hledal?

Najde Klíma ve spolupráci s Knoblochem to, co hledal?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vítek Klíma už se naštěstí nemusí vracet do banky a zažívat pocity úzkosti a vyhoření. Našel si totiž novou práci, a to vlastní podnikání. Stát na vlastních nohou není u nich v rodině nic nového, protože takhle pracuje i jeho manželka, přesto je to pro něj velmi vzrušující. Otázkou je, jestli bude podnikání s Knoblochem to, co hledal. 

Knobloch byl celou dobu klíčem k Vítkově úspěchu 

Vítek dlouhou dobu přemýšlel nad tím, co bude dělat. Když skončil v bance, neměl sebemenší představu o tom, co chce dělat. Proto si nechal čas na rozmyšlenou a jen tak se poflakoval. To Iva nemohla vystát, přestože jí Vítek podstrojoval a pečoval o ni. Chvíli myslel, že udělá díru do pohřebnictví. Na tuto myšlenku ho přivedl pohřeb, který pomohl zařizovat Ditě. Později se však ukázalo, že tento plán nejde uskutečnit. Pak do života Vítka vstoupil Miloš Knobloch. Potkali se u piva a Miloš si postěžoval, že na svou stavbu nemá pomocníky. Vítek se nabídl a Miloš se mu vysmál. 

Miloš Knobloch si při setkání s Vítkem nemohl nevšimnout jeho pěstěného dojmu. Silně pochyboval o tom, že Vítkovy úřednické ručičky budou pracovat. O to více byl překvapený, když Vítek ukázal jako velký dříč.

Teď Vítka trápí Milošovo básnické střevo 

Ukázalo se, že Miloš Knobloch byl celou dobu klíčem k Vítkově nové práci. Zatímco Miloš má zkušenosti se stavařinou, Vítek je dobrý v papírování. Když se tedy rozhodli dát hlavy dohromady a začít spolu podnikat, byl to velice dobře promyšlený tah. Vítek ostatně není ten, který by šel do věcí, aniž by si je pořádně nepromyslel. Teď Vítka nejvíce trápí, aby měli dostatek zakázek, protože od nich se bude odvíjet další práce.

A ještě něco ho trápí, a to Milošovo básnické střevo. Miloš má totiž dojem, že jeho básničky jsou geniální a chtěl na nich založit nejen slogan firmy, nýbrž i jejich web a vizitky. Situaci v tu chvíli zachránila Iva, která zavolala Evě a ta už Miloše hezky zpracovala.

Zdroj článku:
  • Autorský text