Eva z Ulice navrhne manželovi, ať jí zaplatí umělé poprsí. Proč? Miloš s Evou vás pobaví

Eva z Ulice navrhne manželovi, ať jí zaplatí umělé poprsí. Proč? Miloš s Evou vás pobaví
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mít práci podle představ manželky nebo mít prostě práci? A zkusili jste někdy zakázat dítěti hraní her na notebooku, které jsou pro něj momentálně jedinou zábavou a smyslem? Starostem s dětmi a manželem bude čelit Iva v 4220. dílu. Evě zase její manžel vyrazí dech.

Co může být lepšího, než vyměnit stresové povolání bankovního poradce za manuální práci podavače na stavbě? Neškrtí vás kravata, nemusíte si hlídat čistou a zastrčenou košili a nemusíte se ani přetvařovat před každým, se kterým se potřebujete domluvit na obchodu a domů přicházíte s jasnou hlavou. Zato však s bolavým tělem, které si říká o vydatný odpočinek. Takovému se věnuje i Vítek Klíma a jeho manželka mezitím krotí obě jejich děti, které si usmyslely, že budou vystrkovat růžky. Michal je neustále přilepený na monitoru počítače a nosí domů špatné známky a Anežka má v hlavě jen spolužáka Čeňka. 

Lumír se zasekl a brání se rozhovoru s Ingrid a jejímu nápadu přihlásit se na seznamku. Není schopen ničeho víc než kousavých poznámek. Ingrid se snaží přijít na důvod, proč se Lumír chová takhle uraženě a naštvaně. Nakonec ho z Lumíra dostane. Ten si totiž představoval, že spolu s Ingrid budou sdílet nejen domácnost, ale také vzájemnou zdrženlivost vídat se cíleně s dalšími protějšky. Zároveň se ho dotkne, když se od Kateřiny dozví, že i jí Ingrid prozradila, že s ním netvoří pár a pochlubila se jí i zmíněnou seznamovací aplikací, která Lumírovi tolik leží v žaludku. A protože nejlepší obrana je útok, přihlásí se tam i on. Kolik žen Lumír zaujme?

Miloš Knobloch vyrazí své manželce dech. Pozve ji do hospody U Jindřicha, uvítá ji s krásnou kyticí a snaží se ze sebe dostat, co má na srdci. Eva je hrůzou bez sebe, protože kytice a sladký úsměv od muže, který se jinak takhle neusměje, co je rok dlouhý, značí nějaký průšvih. S čím se Miloš na manželku vytasí? Rozhodně to pro Evu bude takový šok, že mu navrhne, ať jí místo toho raději koupí umělá prsa. 

 

Zdroj:

  • autorský text