Miloš Knobloch se po hlavě vrhá do další akce

Miloš Knobloch se po hlavě vrhá do další akce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Miloš Knobloch je živel, o tom není pochyb. Dříve svérázný, prudící a nesympatický chlap, kterého Ema Toužimská nemohla ani cítit, se proměnil ve vtipálka, romantika a teď i podnikatele. Jeho manželka Eva si může oddychnout, protože pro samou práci nejspíš nebude mít čas pokukovat po ženských. 

S Klímou rozjíždí podnikání 

Těžko by někdo hádal, že zrovna Knobloch a Klíma se dají v Ulici dohromady. Jenže osud i scénář tomu tak chtěl, a tak se ti dva potkali, aby nejdříve Knobloch sedřel Klímu z kůže. V té době totiž Klíma pocítil pracovní vyhoření. Po šikaně v práci se rozhodl, že s prací v bance nadobro skončí. Přemýšlel, co bude dál dělat. A protože Ditě pomohl s pohřbem, myslel si, že to bude jeho cesta. Jenže doma se setkal s nepochopením nejen u své ženy Ivy, nýbrž také u svého syna Michala. Ten nemohl překousnout, že by jeho otec měl sahat na mrtvoly.

Naštěstí se od tématu pohřebnictví upustilo, když začal Klíma pracovat u Knoblocha na stavbě. Ani z toho však nebyla Iva nadšená. Místo toho, aby byla ráda, že odešel z práce, kde by ho časem nejspíš sbalila Dita, pořád jen nadávala. Faktu nepomáhalo ani to, že v koupelně mezi špinavým prádlem nacházela zbytky malty ze stavby. Nepomáhala tomu ani skutečnost, že Vítek večer usnul dřív, než se převlékl do pyžama. 

Miloš začíná podnikat s Vítkem Klímou a jejich manželky se začínají kamarádit, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Eva s Ivou si mohou podat ruce 

Přítomnost Knoblocha u sebe doma Iva snášela jen velmi těžce. O to hůř, když věděla, že ti dva spolu něco vymýšlejí a jí se nic neřekne. Podobně na tom byla také Eva, která za tajnými plány Miloše viděla zase nějakou ženu. V tom by si Eva s Ivou mohly podat ruce. Zatímco ale Iva někdy zbytečně moc vyšiluje, Eva se o rodinnou idylku bojí oprávněně. Vždyť stačí, aby se kolem Miloše nachomýtla nějaká žena – hned by jí nejradši skládal básně. Nicméně společně si mohou pokecat o proradné Ditě, která okouzlila jak Vítka, tak na první dobrou také Miloše. Ten ji dokonce označil za bohyni bankovních úřednic. 

Zdroj článku:
  • Autorský text