Diskuze
Zavzpomínejte na osud krásné a svérázné kadeřnice Digi Stránské z Ulice
Zavzpomínejte na osud krásné a svérázné kadeřnice Digi Stránské z Ulice
Možná jste zmeškali
Karla z Ulice shodila dlouhé vlasy a teď ji zdobí stylové mikádo. Ke změně potřebovala souhlas
Markéta Stehlíková známá ze seriálu Ulice zatoužila po změně účesu. Dlouhé vlasy, které bez doplňujících pásků působily smutně, vyměnila za fešné...
Vetchý se chce očistit a podal trestní oznámení. Nekradl a jeho iniciativa Nemesis nemá žádné nekalé úmysly
Ondřej Vetchý je pověstný svým smyslem pro spravedlnost a v minulosti vyplavaly na povrch jeho doslova hrdinské skutky, kdy neváhal pro...
ZOO zítra: Padnou slzy a slova, která zabolí! Kdo asi bude nejvíce zklamaný
Daniel má spadeno na Nicka. Vyvádí jen proto, že ráno na veterině potkal Ester na odchodu a z nějakého důvodu má pocit, že by měl Nicka pokárat....
Poznáte české filmy podle rekvizit? Tenhle kvíz o brejlích, termoskách a bonboniéře vás zaskočí. 10/10? Zvládne to jen opravdový filmový génius
Scéna, ve které otec Kraus (Jiří Kodet) míchá plastovými lžičkami horkou kávu, se stala legendární. Při této scéně řekl Jiří Kodet své legendární:...
Zítra v ZOO: Stela nasadila Sid brouka do hlavy a Karolína strávila noc u Daniela
Sid plánuje holky vzít na exkurzi do zázemí zoo a pochlubit se s tím, co všechno jim může ukázat, co běžný návštěvník neuvidí. Adam slibuje holkám...
Dětská hvězda filmu Kačenka a strašidla nechtěla být herečkou, dnes raději chová kočky
Helena Vitovská po herecké slávě nikdy netoužila, přesto navždy zůstane malou Kačenkou, která nás okouzlila v pohádkových filmech Veverka a...
Čtyřicítka na krku: Sympatická herečka známá z Ulice slaví 5. března narozeniny
Kristýna Hrušínská ze slavného hereckého rodu exceluje v Ulici jako Vanda Voláková a také v rodinném Divadle Na Jezerce, kde ztvárnila hned několik...
KVÍZ: Nový Superlov odstartoval a s ním přichází náš další kvíz
Pokud jste se už nemohli dočkat nové epizody Superlovu, jistě vás potěší, že je konečně tady. Na Voyo si ji můžete vychutnat s předstihem a na TV...
Zítra v ZOO: Nickův risk má skutečně děsivou dohru
Riky se sám topí v problémech s láskou, ale Michalovi pomohl s mámou. Adam si byl obhlédnout Leonu a její kurzy jógy. Blažek se chystá na soud s...
Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...
Diskutujte
- Bývalé hvězdy seriálu Ulice Johan & Ondra, moderátoři Snídaně s Novou, režírují vlastní pořad
- Vojta Mareček z Ulice: Někdejší sirotek chodí do hospody pro pivo
- Kdo se vrátí do Ulice a proč rychle znovu zmizí?
- Dcera bývalého ministra je novou tváří Ordinace v růžové zahradě 2
- Eva Hacurová: Role, která jí změnila náhled na to, jak vnímat své tělo
- Telefonní číslo v tomto netflixovém filmu vede k zajímavým sexuálním nabídkám
- Princezna z cukrárny 3: Přesně k předvánočnímu času ukáže Netflix film s trojitou Vanessou Hudgensovou
- Co přinese HBO Go v posledních prázdninových týdnech
- Šokující konec, ale seriál takto naštěstí nekončí. Netflixové „Outer Banks“ dostane další řadu
- Liškovi z Ulice a jejich smutné a podivné vztahy
Nejnovější diskutované
- Fany: Tichý střet dvou světů, který končí tragédií zítra v TV
- Zítra v Ulici: V úterý má Petr starostí nad hlavu a Áje bude z Mária trapně
- Úterní večer přinese Počátek z Temu. Ben Affleck v roli smutného policisty
- Kvíz: Josef Abrhám – herec, který se zapsal do srdcí diváků. Ukažte svůj přehled a zařaďte se mezi top 10 % nejlepších
- Ulice: Příběh Heleny a Lukáše očima herečky. Je to síla a vzrůšo
- Dokonalý film, který jde až na dřeň lidské povahy. Zítra večer odvysílá ČT1 jedno z nejlepších děl české kinematografie
- Nenápadné české filmy, které propadly v kinech, ale stojí za to
- Filmová hádanka: V seriálu Děcko hraje i vnuk Libušky Šafránkové. Tipnete si, jakou postavu?
- Kaštánek se vrací na Netflix. Druhá série přinese temnotu, která nemá hranice
- Život bez alkoholu a plastik: Princezna z Kouzelného měšce dnes sází na přirozenost, i když ji filmaři odepsali