Diskuze

Zavzpomínejte na osud krásné a svérázné kadeřnice Digi Stránské z Ulice

Smrt blízké osoby zasáhne každého. O to více, když se jedná o smrt mladého manžela. Pamatujete si ještě na Digi Stránskou a jejího manžela Marka, který podlehl akutní leukemii? Jak se Digi zvládla se smrtí manžela vypořádat?
Zpět na celý článek

Smrt blízké osoby zasáhne každého. O to více, když se jedná o smrt mladého manžela. Pamatujete si ještě na Digi Stránskou a jejího manžela Marka, který podlehl akutní leukemii? Jak se Digi zvládla se smrtí manžela vypořádat?
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Karla z Ulice shodila dlouhé vlasy a teď ji zdobí stylové mikádo. Ke změně potřebovala souhlas
26.01.2025

Karla z Ulice shodila dlouhé vlasy a teď ji zdobí stylové mikádo. Ke změně potřebovala souhlas

Markéta Stehlíková známá ze seriálu Ulice zatoužila po změně účesu. Dlouhé vlasy, které bez doplňujících pásků působily smutně, vyměnila za fešné...

Vetchý se chce očistit a podal trestní oznámení. Nekradl a jeho iniciativa Nemesis nemá žádné nekalé úmysly
08.02.2025

Vetchý se chce očistit a podal trestní oznámení. Nekradl a jeho iniciativa Nemesis nemá žádné nekalé úmysly

Ondřej Vetchý je pověstný svým smyslem pro spravedlnost a v minulosti vyplavaly na povrch jeho doslova hrdinské skutky, kdy neváhal pro...

ZOO zítra: Padnou slzy a slova, která zabolí! Kdo asi bude nejvíce zklamaný
08.05.2025

ZOO zítra: Padnou slzy a slova, která zabolí! Kdo asi bude nejvíce zklamaný

Daniel má spadeno na Nicka. Vyvádí jen proto, že ráno na veterině potkal Ester na odchodu a z nějakého důvodu má pocit, že by měl Nicka pokárat....

Poznáte české filmy podle rekvizit? Tenhle kvíz o brejlích, termoskách a bonboniéře vás zaskočí. 10/10? Zvládne to jen opravdový filmový génius
07.05.2025

Poznáte české filmy podle rekvizit? Tenhle kvíz o brejlích, termoskách a bonboniéře vás zaskočí. 10/10? Zvládne to jen opravdový filmový génius

Scéna, ve které otec Kraus (Jiří Kodet) míchá plastovými lžičkami horkou kávu, se stala legendární. Při této scéně řekl Jiří Kodet své legendární:...

Zítra v ZOO: Stela nasadila Sid brouka do hlavy a Karolína strávila noc u Daniela
26.02.2025

Zítra v ZOO: Stela nasadila Sid brouka do hlavy a Karolína strávila noc u Daniela

Sid plánuje holky vzít na exkurzi do zázemí zoo a pochlubit se s tím, co všechno jim může ukázat, co běžný návštěvník neuvidí. Adam slibuje holkám...

Dětská hvězda filmu Kačenka a strašidla nechtěla být herečkou, dnes raději chová kočky
14.02.2025

Dětská hvězda filmu Kačenka a strašidla nechtěla být herečkou, dnes raději chová kočky

Helena Vitovská po herecké slávě nikdy netoužila, přesto navždy zůstane malou Kačenkou, která nás okouzlila v pohádkových filmech Veverka a...

Čtyřicítka na krku: Sympatická herečka známá z Ulice slaví 5. března narozeniny
05.03.2025

Čtyřicítka na krku: Sympatická herečka známá z Ulice slaví 5. března narozeniny

Kristýna Hrušínská ze slavného hereckého rodu exceluje v Ulici jako Vanda Voláková a také v rodinném Divadle Na Jezerce, kde ztvárnila hned několik...

KVÍZ: Nový Superlov odstartoval a s ním přichází náš další kvíz
27.02.2025

KVÍZ: Nový Superlov odstartoval a s ním přichází náš další kvíz

Pokud jste se už nemohli dočkat nové epizody Superlovu, jistě vás potěší, že je konečně tady. Na Voyo si ji můžete vychutnat s předstihem a na TV...

Zítra v ZOO: Nickův risk má skutečně děsivou dohru
15.05.2025

Zítra v ZOO: Nickův risk má skutečně děsivou dohru

Riky se sám topí v problémech s láskou, ale Michalovi pomohl s mámou. Adam si byl obhlédnout Leonu a její kurzy jógy. Blažek se chystá na soud s...

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
07.05.2025

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře

Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...

Diskutujte

Nejnovější diskutované