Středa v Ulici: Franta je frustrovaný a Pavlík v tom lítá až po uši

Středa v Ulici: Franta je frustrovaný a Pavlík v tom lítá až po uši
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4448. díle Ulice budou některými hlavními postavami cloumat splašené hormony. Především Pavlík si zadělá na komplikace, když se klidně nabídne, že půjde Martině opravit světlo v koupelně. Nejspíš by si měl promluvit s Frantou. Ten by mu zapálená lýtka rychle chladil. Z vlastní zkušenosti totiž ví, že nic není tak horké, jak se může zdát.

Pavlík už je u Martiny v bytě, a to se Vendule líbit nebude 

Vendula na Jirku zkouší jiný akcent, aby ho sbalila a ve svém muži znovu zažehla jiskru touhy. Nemá však ponětí, že je to marný boj. Zatímco ona lítá po nákupních centrech a na svůj obličej patlá tunu make-upu, Pavlík u Martiny opravuje vypínač v koupelně a jiné věci, které by měl správně dělat Evžen. Jenže ten na to zrovna nemá čas, protože po statku shání ovce, které se mu rozutekly. Taková Vendula by s tím problém určitě měla, kdyby to tušila. O to víc, kdyby věděla, že mu při tom Martina asistuje – a ještě ho líbá na obličej. Oběd, který mu dala, Pavlík pro jistotu nechává Máriovi. Sám sobě ale musí přiznat, že věci nejsou v pořádku. 

Franta nepobírá Skyleřiny myšlenkové pochody 

Pěkně se Franta nachytal na lep, který pro něj nastražila Skyler. Teď už chápe, jak ona to má, a frustrovaně ji označuje za chaos a zmatek. Jenže pro Skyler to není žádná urážka. Ona totiž razí heslo, že je lepší žít v chaosu než v nudě, čímž naráží na Báru. Ta se ale celkem v pohodě z rozchodu s Frantou dostává, a dokonce zamilovaně vrká s Brunem u baru. Skyler má problém se vším. Nejlepší by bylo, kdyby Franta tančil přesně tak, jak ona píská. On se ale zatím škube.

Skyler zatápí Frantovi jak se dá. Vzpomínáte, jak to schytal od Báry?
Skyler Frantovi opravdu zatápí. Vzpomínáte, jak to schytal od Báry? | Zdroj: TV Nova

Jako by zažíval „déjà vu”... přesně to se mu dělo, když Skyler otěhotněla a začala po něm šlapat. Teď je to stejné. Dostala projekt a najednou jí nevadí, že kdovíjak dlouho nebude s Chrisem. Už dávno si totiž zvykla na to, že se o něj starají její rodiče. Z jaké drzosti se ona ještě vůbec nazývá mámou? 

Zdroj článku:
  • Autorský text