Ulice 4443: U Magdy a Prokopa se kupí výbavička pro mimino a Vendula pokračuje ve svádění Jirky

Ulice 4443: U Magdy a Prokopa se kupí výbavička pro mimino a Vendula pokračuje ve svádění Jirky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4443. díle Ulice nebude o zábavu nouze. Magda bude spatřena s dětským kočárkem a Vendula pro změnu s jízdním kolem. Nemusíme ani říkat, že tyto situace nejsou hlavním aktérkám Ulice vůbec vlastní. Ale život je zkrátka pestrost sama!

Kočárek nebude jediným dětským vybavením v Prokopově bytě 

Nejednomu pravidelnému divákovi Ulice se může zdát, že to Mirek dělá Magdě naschvál. Odmítla ho a rozcupovala jeho srdce na milion kousků, tak ať teď vidí, co všechno mohla po jeho boku mít! Štefi je těhotná a Mirek, v rámci svých pracovních cest, obíhá obchody s vybavením pro miminka. Vše, co nakoupí, pak nosí k Prokopovi, aby si to u něj jakože schoval. Přitom možná tuší (anebo ne), že tímhle Magdu a Prokopa postaví před otázku ohledně dětí. Když pak Prokop Magdu spatří s dětským kočárkem, nabude podezření, že společné bydlení už Magdě nestačí – teď s ním chce už i otěhotnět! 

V zájmu zachování manželství Vendula klidně i zmrzne na kole 

Svůj příjezd si ta nána z Itálie hůře naplánovat nemohla. Nejenže se v jejím bistru objevila v době, kdy byla Vendula s Eliškou v lázních, nýbrž ani březen není to pravé ořechové na vyjížďky na kole. Kvůli ní ale Vendula na kole jezdit musí, a podle Áji by u toho měla ještě dobře vypadat. A to je jaksi v rozporu s hřejivou péřovkou, kterou by na sobě Vendula ráda měla. Ale co by pro své manželství neudělala?

Jen nepočítala s tím, že její staré kolo nikdo za tu dobu, co bylo ve sklepě, nepromazal. Kondička jaksi taky nepřichází sama o sobě. A tak má co dělat, aby rozhovor s Jirkou, který ji náhodně s kolem přistihne, vůbec udýchala. Jak má být v těchto situacích ještě navíc sexy... to jí nejde na rozum. Ale protože Pavlův zájem o Martinu nepolevuje, nezbývá než v této taktice pokračovat. Nejhorší na tom je, že až ostatní zjistí, že je vášnivou cyklistkou, z kola jen tak nesesedne. 

Zdroj článku:
  • Autorský text