Zaslouží si Sára Dana?

Zaslouží si Sára Dana?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ačkoliv Dan trpí poruchou pozornosti a ne vždy mu věci dochází tak, jak by měly, mohou mít někteří diváci, především pak divačky pocit, že si Sára Dana nezaslouží. V hlavě to má srovnané a ví, že na živobytí se musí vydělat. Naopak Sára hledá ke spokojenému životu zkratky. Ty jí ale nefungují. 

Dan má se Sárou svaté nervy a naopak

V případě Dana a Sáry lze říct jen to, že ti dva se tak dlouho hledali, až se našli. Vlastně na sebe jen tak narazili a pustili se do řeči. Potom se Sáře stačilo zmínit, že se necítí Danem dostatečně milována a hýčkána a ten ji rovnou, aby jí ukázal, že to není pravda, požádal o ruku. Jestli toto byl bláznivý nápad, ještě bláznivější bylo od Sáry Danovu nabídku přijmout.

Podle Bedřicha a Aničky totiž klidně stačilo, aby Dan Sáru požádal o ruku. Prstýnek mohla na ruce nosit minimálně rok a teprve potom mohla být svatba. Ale oni ne, vzali se hned. Otázkou také je, zda by pouhé zasnoubení bylo pro Sáru překážkou k nevěře. Takhle, když měla na ruce prsten, byla Danovi věrná i v době, když se kolem ní motal Riči. 

Dan šílí ze Sáry a z toho, jak mu lže a jak je netrpělivá. Sára zase někdy šílí z Dana a jeho nudnosti a neschopnosti včas pochopit pointu. V hloubi duše se však milují a umí si být navzájem oporou.

Teď má Sára druhou šanci 

Sára sice Dana nepodvedla, ale lhala mu v tak zásadní věci, jakou jsou kradené věci pod sedací soupravou. Dan o schůzkách Sáry a Ričiho neměl ani tušení, a tak se právem cítil podvedený. Na Sáru měl vztek, pak si ale promluvil s Bedřichem Liškou, který jeho vášně krotil. Dan proto dal Sáře druhou šanci a dokonce ji podpořil ve změně práce. Sára se teď ale bude muset snažit o dost víc, aby Danovu důvěru získala zpět. Minimálně by si teď měla dát pauzu od alkoholu, pozdních příchodů z baru a pofidérních známostí.

Zdroj článku:
  • Autorský text