Čvančarová, Plodková a Siposová jako Černé vdovy jsou zpět: Komediální krimi seriál, který válcoval konkurenci, se vrací

Čvančarová, Plodková a Siposová jako Černé vdovy jsou zpět: Komediální krimi seriál, který válcoval konkurenci, se vrací
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Trvalo pět let, než se opět rozběhlo natáčení milovaného i nenáviděného seriálu Černé vdovy. A konečně se s příchodem února dočkáme pokračování. Pokud si v současnosti vychutnáváte reprízovanou první řadu, určitě se nového příběhu nemůžete dočkat.

Jitka Čvančarová, Jana Plodková a Lucia Siposová se v nové sérii rozhodly bídu zahnat nelegálním podnikáním. Tři ženy, tři různé charaktery a nutnost spojit se dohromady. To nebude zrovna lehké, což už vdovy předvedly v první sérii. Spojuje je ovšem velké tajemství.

Představitelky hlavních hrdinek neskrývaly radost, že se opět setkaly před kamerou. A nechyběl ani pořádný dort, který nakrojila Lucia Siposová. A protože byla u dortu první, sebrala si z něj figurku Bolka Polívky a ukousla mu hlavu. Herec by si měl na energickou herečku dávat pozor.

Chci Bolka,

dodala.

Rázná Johana (Jitka Čvančarová), křehká Renata (Jana Plodková) a zlobivá Veronika (Lucie Siposová) se po velkém plánování zbavily manželů a naprosto nečekaně se musely pokusit o udržení provozu přepravní společnosti. Nebylo to snadné a to, co vyplouvalo na povrch, bylo hodně nebezpečné. Holky to však nechtěly vzdát, a nakonec se jim byznys zalíbil tak moc, že v něm budou pokračovat.

Všechny představitelky hlavních rolí si natáčení první série užily a domluvily se, že by šly do natáčení pokračování pouze v případě stejného složení a samozřejmě se stejným režisérem, kterým je Radek Bajgar.

Nakonec byly za návrat velmi rády, a když se potkaly na place, bylo to, jako by první sérii právě dotočily.

Hlavní hrdinky se trošku za ty roky změnily. Renata o své postavě řekla, že se změnila míra naivity, ale stále zůstala vůle jít za spravedlností, a to i trochu drsnějším způsobem. Veronika trochu přibrala, ale jinak je stejná, přestože uplynuly tři roky. Stejně jako její kamarádky, prožila si nelehké období, a tak příležitost k vydělání peněz si nemohla nechat ujít.

Stejně jako v první sérii, nadále se od Johany očekává, že zvládne vše, a ještě navíc dokáže nasměrovat život svým kamarádkám.

Je to dobrodružnější, přiostřenější, pohybujeme se na tenčím ledu. A to já mám ráda,

prozrazuje Jitka Čvančarová, která si pokračování pochvaluje a libuje si, že se v ději opět objeví Bolek Polívka jako brněnský detektiv Nekula.

To jsou všechno skvělý herečky, jinak by tady taky nehrály, a být takovýma obklopen, to se to člověku hraje. Ono je to více méně na nich. Já jenom tak pátrám, s přivřenýma očima,

chválí herecké obsazení populární herec Bolek Polívka, který i přes pokročilý věk jde z role do role.

V osmidílné sérii se objeví také Dana Batulková, Jiří Maryško, Petr Buchta, Monika Zoubková a další známé tváře.

Zdroje článku: