Diskuze

Už není Fialová: Sympatická herečka známá z Ulice se tajně vdala

Z Ulice ji známe jako Ditu, pracovnici z banky a Vítkovu dobrou kamarádku. Když se tam ukázala naposled, slibně to jiskřilo mezi ní a právníkem Robertem Duškem. Ve skutečném životě už je herečka Vendula Fialová mnohem dál. Vdala se a teď nosí jiné příjmení.
Zpět na celý článek

Z Ulice ji známe jako Ditu, pracovnici z banky a Vítkovu dobrou kamarádku. Když se tam ukázala naposled, slibně to jiskřilo mezi ní a právníkem Robertem Duškem. Ve skutečném životě už je herečka Vendula Fialová mnohem dál. Vdala se a teď nosí jiné příjmení.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Odhalte návod na dlouhověkost podle Zdeňka Svěráka. Důstojnou obranou proti smrti je prý humor
28.12.2024

Odhalte návod na dlouhověkost podle Zdeňka Svěráka. Důstojnou obranou proti smrti je prý humor

Jeden z otců Járy Cimrmana oslaví v březnu 89 let a stále je akční. Od 15 let sbírá vtipy a naši kulturu obohatil chytrým humorem, který je...

Jsem vděčná Nově, že mi otevřela dveře k potvorám, prohlásila Lucie Vondráčková
10.01.2025

Jsem vděčná Nově, že mi otevřela dveře k potvorám, prohlásila Lucie Vondráčková

Leckterý divák má sklony stírat rozdíly mezi seriálem a realitou, ale každý by si měl uvědomit, že herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková je úplným...

Jedna rodina: Ta bláznivá holka přece nemůže být moje, myslí si Vilda
12.12.2024

Jedna rodina: Ta bláznivá holka přece nemůže být moje, myslí si Vilda

Celá velká rodina prožívá jednu událost za druhou. Největším překvapením je Filipův návrat s Mikešem, ale bez Noriky. Filip zatím mlží. Nechce si...

Herečka Barbora Mudrová si novoroční předsevzetí nedává. Tentokrát udělala výjimku kvůli synovi
14.01.2025

Herečka Barbora Mudrová si novoroční předsevzetí nedává. Tentokrát udělala výjimku kvůli synovi

Bára Mudrová, herečka známá především divákům Ulice, v rozhovoru prozradila, že se letos hodlá naučit lépe vařit, i když jí to samotné nepřináší...

Dnes v Ulici: Igor i přes svou uraženou ješitnost vezme Blanku do Tokia a Jirka dál zpochybňuje Petru
24.02.2025

Dnes v Ulici: Igor i přes svou uraženou ješitnost vezme Blanku do Tokia a Jirka dál zpochybňuje Petru

Gábina se na Petru upnula až moc. Jiří není moc zvyklý na to, že se o Gábinu musí dělit, a teď je to pořád něco. To Evžen se o Blanku s Igorem...

Podívejte se, kde navěky odpočívá česká herečka Jiřina Jirásková
16.03.2025

Podívejte se, kde navěky odpočívá česká herečka Jiřina Jirásková

Malenice poblíž Strakonic jsou vesnicí, kterou Blažena z Hoštic zmiňovala v komedii Slunce, seno, jahody. Právě tam Jiřina Jirásková trávila léto,...

Zítra v Ulici: V úterý Igor vyzpovídá účetní Strouhovou, hlavní svědkyni prolhané Vlasty
17.03.2025

Zítra v Ulici: V úterý Igor vyzpovídá účetní Strouhovou, hlavní svědkyni prolhané Vlasty

Blančiny krušné dny pokračují. V úterý objeví na internetu článek, který podrobně popisuje Vlastinu verzi příběhu o nehorázné šikaně. Evžen i Luděk...

Bachelor Česko: Nevěsty tají dech před Honzou v plavkách a internet se baví jeho fotkou v noční košili
26.11.2024

Bachelor Česko: Nevěsty tají dech před Honzou v plavkách a internet se baví jeho fotkou v noční košili

Diváci si nemohli odpustit zapátrat v minulosti Jana, který se profiluje jako úspěšný podnikatel v oboru vzdělávání mladých a tak určitě mnohé...

Jak komedie Bota jménem Melichar odhaluje tajemství školního života 80. let
16.03.2025

Jak komedie Bota jménem Melichar odhaluje tajemství školního života 80. let

Je to už přes čtyřicet let, kdy se poprvé objevila komedie režiséra Zdeňka Trošky, který tímto filmem debutoval. Příběh diváky zavedl na jednu...

Ulice: Soňa načapá Dvořákovy s cigaretami. Udělá z toho obří kauzu a smlsne si i na Magdě
03.02.2025

Ulice: Soňa načapá Dvořákovy s cigaretami. Udělá z toho obří kauzu a smlsne si i na Magdě

Neopatrný Matěj zase provokuje, tentokrát i s Markem. Není od nich zrovna chytré, že kouří poblíž školní budovy, kde je může kdykoli nachytat paní...

Diskutujte