Ulice: Skyler se zbavuje Báry, aby mohla být s Frantou sama

Ulice: Skyler se zbavuje Báry, aby mohla být s Frantou sama
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kristýna ve 4343. dílu práskne na Adama, že někoho má. Blanka je proto hodně zvědavá, ale nic víc se už nedozví, tedy alespoň zatím. Štěpánek slídí kolem Karlina domu a čeká na Kryštofa. Skyler se zase začíná okatě snažit o Františka.

Skyler si vzpomněla na Františkův svátek a ráda by ho s ním oslavila. Ráno mu volá, aby ho pozvala do Coolny. Franta přijímá a zve Báru, ať jde s ním. Tím však Skyler hatí plány, aniž by to věděl. Skyler jde za Aničkou, aby ji poprosila o laskavost. Potřebuje pohlídat Chrise, protože má pro Františka připravený takový dárek, který mu nemůže předat před Christianem. S Bárou však také nepočítá, a když se s Františkem objeví v Coolně, vrhá na ni vyčítavý pohled. Zve Frantu na únikovou hru, ale koupila jen dvě místa.

Pokud by však o to Bára stála, může jedno místo ještě přiobjednat nebo jít s Frantou místo ní. Neříká to však tak, že by to myslela vážně. Proto když Bára odmítne a pošle je, ať si to užijí spolu, Skyler se spokojeně usmívá. A František? Ten nechá Báru bez sebemenšího zamyšlení odejít. 

Po skvělém zážitku jdou Skyler a Franta ještě celí rozjaření na pivo a panáka a Bára jde mezitím sama k Aničce na večeři, na kterou byli pozváni společně s Františkem. Skyler se navíc dozví, že Bára odjíždí do Izraele, a má o to větší radost. Také jí dělá dobře, že mezitím co na něj Bára čeká u Aničky, on s ní sedí a popíjí v Coolně. Směje se, když Anička volá Frantovi. Asi zapomíná, že kromě Báry na ně u Aničky čeká i Chris. Když oba konečně dorazí k Aničce, Skyler jí děkuje, že Chrise pohlídala, protože si s Frantou mohla užít báječný čas. Báru to při pohledu na ně hodně mrzí. 

Štěpánek čeká na Kryštofa před domem a chce s ním mluvit. Kryštof se ho však snaží rychle zbavit, a když si Jakub nechce dát říct, dá mu jasně najevo, že bude lepší, když se spolu nebudou bavit vůbec. Štěpánek vyzvídá, proč mu nezvedá telefon a proč s ním nechce nikam jít. Je to kvůli Karle, která mu prozradila, jak to bylo s jejich rozchodem. Tedy tím na scénáři. Jakuba popadne vztek, ale až potom, co Mára odjede. 

Jarka se odmítá dál s Adamem vídat. Sejde se s ním u něj doma, aby mu to řekla do očí. Adam se ptá na důvody, a tak se Jarka rozpovídá. Je starší, právě si prošla rozvodem a pracuje u jeho mámy. To nejde dohromady. Vypadá to však, že jí Adam jinak není lhostejný. Ten Jarčiny důvody přijme, ale nechce se jen tak vzdát.

Nabízí jí proto nevinnou skleničku vína a popovídání si. Jarka se nechá přemluvit, a tak prožijí další hezký večer. Adam jí slibuje, že o ní jeho mámě nic neřekne. To však netuší, že se Kristýna stačila u snídaně před Blankou prořeknout. Prozradila jí však jen to, že je Adam nervózní z jedné holky, ne ze školy. Blanka má totiž strach, aby se Adam znovu nedostal pod velký tlak, kterému podléhal v prvním ročníku medicíny. 

Zdroj článku:
  • Autorský text