Odtajněno! Víme, kdy se nám na obrazovky vrátí Ulice

Odtajněno! Víme, kdy se nám na obrazovky vrátí Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Diváci, kteří byli zvyklí před půl sedmou večer usedat k televizi, aby společně s postavami Ulice prožívali jejich příběhy, si teď o prázdninách budou muset najít jiný program. Mezitím ale mohou hádat, jak 18. sezóna zamotá dějovými linkami stávajících postav.

Odejde nakonec Mára od Karly, když na ni praskne nevěra? Zbudou Magdě oči pro pláč, když se dá Prokop dohromady se svou ex? A jaké nové postavy seriál přinese?

Kdy se Ulice vrátí zpět na televizní obrazovky?

Diváci Ulice už určitě netrpělivě vyhlíží datum, kdy budou moci opět zasednout k novým dílům a těšit se na nové zápletky.

První díl Ulice po prázdninách bude odvysílaný 15.8.!!! a určitě si ho nenechají ujít ti, který není osud hlavních postav lhostejný.

Vždyť je scénáristé nechali tak trochu na holičkách, když neprozradili, jak to nakonec dopadne s Karlou. Tu teď čeká až dvoutýdenní dovolená s rodinou a přáteli na chalupě daleko od všeho, co si doma navařila. Zdá se, že je to dostatečná doba na to, aby si uvědomila cenu své rodiny a s Jakubem už štěstí nepokoušela. Ale co na to Jakub?

Možná se Karla konečně vzpamatuje, ale bude to stačit? Co když jí Jakub nedá pokoj? Co když se bude kolem Karly až nápadně motat? Nebo co když bude natolik zhrzený, že na Karlu všechno poví Věrce? Ta by si to pro sebe nejspíš nenechala. Vždyť by tím nasazovala parohy svému vlastnímu synovi!

Zdá se, že ani po prázdninách se Karla stresu nezbaví. Vyhrocené okamžiky, výčitky svědomí a snahu o záchranu rodiny budou moci diváci prožívat spolu s ní. 

Diváky zajímá, co bude s Gábinou 

Chladní diváci určitě nezůstávají ani co se Gábiny týče. Tu nečekají nijak extra krásné prázdniny, protože se ponesou v duchu chemoterapie. Naštěstí na svou nemoc Gábina není sama. Do cesty se jí před nemocí na poslední chvíli připletl policejní vyšetřovatel Jirka Herman, který je pro Gábinu obrovskou oporou.

Ale vzhledem k tomu, že byla Gábina vždy zvyklá spoléhat se sama na sebe, se teď ve vztahu s Jirkou cítí poněkud nepatřičně. Cítí se polovičatě a jejím největším přáním je Jirkovi péči a starostlivost co nejrychleji nějak oplatit. Ale bude na to mít v dohledné době sílu? 

Kristýnu s Denisem čeká vztahová turbulence 

Ještě před začátkem prázdnin si mohli pozorní diváci všimnout toho, že se ve vztahu Kristýny a Denise objevily trhlinky. Aniž by si toho všimla, vybočila Kristýna z očekávaných kolejí vztahu s Denisem. Ten to ale naplno pocítil a podlehl kouzlu jiné slečny. Krize, která započala už před prázdninami, se přes pauzu v Ulici naplno rozvine a na začátku podzimu čeká diváky pěkné drama.

Z upoutávek je patrné, že ten, co zradil, je Denis. Je vidět, jak Kristýna brečí u své mámy, když jí říká, že se s Denisem rozešli. Diváci také mohli vidět, že Luděk naštvaně tahá svou dceru do auta a vyhrožuje Denisovi, aby se od ní držel dál. Bude možné tohle znovu slepit? Nebo si Denis uvědomí, že je Kristýna dcerou svých ambiciózních rodičů, a proto po ní nikdy nebude moct chtít, aby žila nezávazným životem, který si on vysnil? Uvidíme!

Podle posledních drbů v Ulici bude mít prsty v nevěře Adamova nová slečna, která u něj doma jednou přespala. Bude to právě ta slečna, o které si Blanka jednou mylně myslela, že je kluk. Ale opět to jsou jen dohady. To, jak to nakonec mezi Kristýnou a Denisem dopadne, na to si budou muset diváci počkat. 

Lumír a Kateřina, zdroj: TV Nova

A nejen to na diváky v Ulici čeká. Zaručeně v seriálu přibudou nové postavy, které opět nějak zamíchají dějem. A zajímavé bude také pokračování vztahu mezi Kateřinou a Lumírem. Lhostejný divákům není ani osud Aničky, která v Ulici pomalu zůstala sama jako kůl v plotě. A peprné bude i rozuzlení pomyslného trojúhelníku Franta, Bára a Skyler. Určitě je na co se těšit! 

Zdroj článku:
  • autorský text