Show na jedničku v Ulici: Kateřina ukáže v hospodě Lumírovi, co je to nahoře bez

Show na jedničku v Ulici: Kateřina ukáže v hospodě Lumírovi, co je to nahoře bez
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lumír vesele a bez ostychu pokračuje v alkoholové šňůře, což nejvíc trápí Vilmu a Vendulu. Lumír si však myslí, že má všechno pod kontrolou. Lexík tráví pár dnů u Ingrid, a tak je Lumír jako neřízená střela. Party kolegu mu dělá Tonda Hložánek, kterému narostla ramena, protože jeho manželka odjela pryč z domova. Chystá se tak v 4177. dílu znovu do hospody, kde se má Kateřina Dubovská ukázat bez košile.

Po příjezdu se v Coolně Gábina potká i s Karlou a hlavně s Jirkou Hermanem. Dozví se od něj o otci, který se má údajně bránit nástupu do vězení. To je pro Gábinu velké překvapení, protože nemá vůbec tušení, co se okolo jejího otce děje. Všichni si myslejí, že předstírá zdravotní potíže, aby nemusel nastoupit k výkonu trestu. Gábiny matka, Milena Pumrová, dokonce zkoušela podplatit Luďka Voláka, aby jejímu manželovi vystavil falešný lékařský posudek. Gábina tak pátrá po detailech. 

 

Ingrid se ve dveřích s Alexem objeví dříve, než Lumír očekával a najde ho v alkoholovém doupěti. Ten se za svůj momentální stav a nepořádek v bytě pěkně stydí. Lumír zpytuje svědomí nejen kvůli Ingrid, ale také kvůli Kateřině. Udělal na ni totiž pod vlivem alkoholu habaďůru a teď se bojí se v hospodě ukázat. Ingrid na něj však tlačí, že chce jít na večeři právě tam. A tak se s Hložánkem, netrpělivě čekajícím co bude, sejdou u jednoho stolu. Lumír by se nejraději do země propadl, jak se stydí a bojí se, čeho bude svědkem. Když se Kateřina začne svlékat, s vykulenýma očima k ní přiskočí, aby ji zakryl. Kateřina však není žádná nezkušená školačka, a tak s Lumírem pěkně vyběhne. 

 

Vanda vybuchne a vychrlí na svou mámu celou pravdu ohledně domu a její minulosti. Jolaně tak rychle dojde, že ji Vanda celou tu dobu obelhávala. Dá jí co proto a bouchne za sebou dveřmi. Obě dvě končí v slzách. Vanda si je jistá, že právě přišla o matku. A není s pocity daleko od pravdy, Jolana je na zhroucení a doma vyřkne před Marií, že už nemá dceru. Najednou považuje Vandu za podvodnici, která ji přijela jen využít a nemá ji ráda. Může jí to utrhnout srdce. 

 

Zdroj:

  • autorský text