Příští týden v Ulici: Báječná novina pro Tonyho, neodbytná Eva a kolaudačka u Martiny

Příští týden v Ulici: Báječná novina pro Tonyho, neodbytná Eva a kolaudačka u Martiny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ulici to bude jedno překvapení za druhým. Šíma chce mile překvapit Valerii, ale šokuje Gábinu. Dominika připraví překvapení Tonymu a Miloš zase Evě, akorát že ta musí na jeho tajemství ohledně firmy teprve přijít. Martina během kolaudačního mejdanu také lecčím překvapí.

Šíma uchystá překvapení pro Val, žasnout bude i Gábina

Šimon se už dlouho snaží přijít na způsob, jak na svou platonickou lásku Valerii zapůsobit, a jak jí konečně přiznat, co k ní cítí. Ze strachu z odmítnutí dosud váhal, ale teď se mu naskytne šance, kterou nehodlá propásnout.

Valerie bude mít narozeniny, a tak pro ni připraví překvapení. Bohužel tak učiní u Gábiny doma, aniž by mámu včas upozornil, k čemu se chystá. S komunikací měl mladík vždycky problém a teď na to doplatí, protože nic netušící Gábina dorazí domů dřív, než Šimon předpokládal. Vtipný trapas na sebe nenechá dlouho čekat. Romantické gesto se ale chlapci vymstí u táty.

Když se chtěl Šíma naposled předvést, zranil se.
Když se chtěl Šíma naposled předvést, zranil se. | Zdroj: TV Nova

Pořádné překvápko čeká také na Tonyho

Zatímco Kryštof a Karla už delší dobu bojují s manželskou krizí, do které teď začíná fušovat i zvědavá Věrka, Tony a Dominika zažívají šťastné období. Pravda, v minulosti také museli překonat nejednu krizi, ale zvládli to a nyní jejich láska jenom kvete. Dominika navíc potěší Tonyho úžasnou novinkou, jež ho natolik ohromí, že samou radostí přestane vnímat okolní svět. Čím ho Domča překvapí? Že by malé Toničce chystala sourozence? Nebo je za tím něco úplně jiného?

Eva na stopě Milošovu tajemství

Od chvíle, co se stavební firma Eviva začala potýkat s finančními problémy, se Vítek snaží přimět Miloše, aby upustil od drahé dovolené v Karibiku. Teď by přece měla dostat přednost záchrana firmy, do níž bude zapotřebí nastrkat spoustu peněz z vlastní kapsy, aby měla alespoň nějakou naději na přežití.

Paličatý Miloš ale nechce zklamat manželku Evu, která se luxusní dovolené v exotice nemůže dočkat. Snad se i trochu bojí, že by mu nejen vynadala, ale dokonce by ho mohla opustit, kdyby zjistila, že jsou opět chudí jako kostelní myši. Miloš tedy dělá, co může, aby pomohl firmě a získal i peníze na Karibik. Jenomže Eva ho zná jako své boty a pochopitelně si na základě různých náznaků všimne, že něco nehraje.

Eva něco větří a půjde po stopě jako ohař.
Eva něco větří – půjde po stopě jako ohař. | Zdroj: TV Nova

Martina chce, aby spolu všichni vycházeli

Martina se přestěhovala do nového, a protože by ráda napravila pošramocené vztahy s Vendulou, rozhodne se uspořádat kolaudační párty, na niž pozve své nové přátele z ulice. Naneštěstí si zapomene dát pozor na pusu a prozradí něco, co by mohlo způsobit nedorozumění a vztahy vyhrotit snad ještě více. Co všechno na jejím večírku vypluje na povrch?

Prokop se pasuje do role Magdina rytíře

Ačkoli to Prokop myslí dobře, někdy bývá v názorech příliš radikální a může svými prohlášeními snadno ublížit ostatním. Magda se nejedenkrát přesvědčila o jeho paličatosti. Jelikož je sama tvrdohlavá, často se hádají dlouhé dny a odmítají jeden druhému ustoupit. Tentokrát ale bude Prokop bojovat i za ni, a tak vlastně přímo u ní začne hledat pochopení a podporu. Kvůli čemu u své přítelkyně tvrdě narazí?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova