Diskuze

Herci z Ulice na jednom jevišti. Podpořila je seriálová kráska se známým fotbalistou

Herci z Ulice na jednom jevišti. Podpořila je seriálová kráska se známým fotbalistou
Kateřina Ujfaluši, z Ulice známá jako Žofka, dorazila na premiéru divadelní hry, v níž září její kolegové ze seriálu. Vzala s sebou tátu, bývalého fotbalového obránce Tomáše Ujfalušiho. Oba jsou z představení nadšení a smějí se nejspíš ještě teď.
Zpět na celý článek

Kateřina Ujfaluši, z Ulice známá jako Žofka, dorazila na premiéru divadelní hry, v níž září její kolegové ze seriálu. Vzala s sebou tátu, bývalého fotbalového obránce Tomáše Ujfalušiho. Oba jsou z představení nadšení a smějí se nejspíš ještě teď.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Ulice: Já bych určitě odešla, říká Linda Rybová k Blančině situaci na komoře
01.02.2025

Ulice: Já bych určitě odešla, říká Linda Rybová k Blančině situaci na komoře

Jak se zdá, Komora zubních lékařů ani nepotřebuje Vandu, aby mohla zažívat pořádná dramata. O to nejnovější se postará neškodný fíkus, který Blanka...

Zítra v ZOO: Dobrá rada nad zlato aneb řízky z krkovičky udělaly ze Sid v očích Adama hvězdu kuchyně
21.01.2025

Zítra v ZOO: Dobrá rada nad zlato aneb řízky z krkovičky udělaly ze Sid v očích Adama hvězdu kuchyně

Poté, co odpadla ze seriálu jedna olizující se dvojice, Sid s Adamem jsou stále sympatičtější a snad se dočkáme okamžiku, kdy jim bude věnováno...

Přes půl století trvající manželství nebylo bez mráčků, přesto patří Jana a Viktor Preissovi k těm, kterým láska stále kvete
01.01.2025

Přes půl století trvající manželství nebylo bez mráčků, přesto patří Jana a Viktor Preissovi k těm, kterým láska stále kvete

Ona je spojovaná s rolí filmové maminky nejoblíbenějšího dětského herce, která musela bojovat mezi touhou vyniknout v baletním souboru, nebo být...

Ulice: Žaneta má doma galeje, tak si to kompenzuje jinde. Diváci tuší, že ji manžel týrá
20.01.2025

Ulice: Žaneta má doma galeje, tak si to kompenzuje jinde. Diváci tuší, že ji manžel týrá

Podivný telefonát od manžela, který zcela změnil Žanetino chování z neústupné a rázné ženy v poníženou a poslušnou, vzbudil v divácích Ulice otázky...

Výměna manželek: Lucie zažije dny plné ponížení a slz v domácnosti, kde bezzubý Láďa předvádí, jak vypadá skutečný chlap
15.01.2025

Výměna manželek: Lucie zažije dny plné ponížení a slz v domácnosti, kde bezzubý Láďa předvádí, jak vypadá skutečný chlap

Sám Láďa se považuje za cikána a o své družce mluví stylem: „Ona neumí držet hubu a já jsem tady šéf, ona je jen hospodyně.“ Svou mužnost se...

Kdykoli usedá do křesla lovce, přepadá ho tréma. Pořad Na lovu zcela změnil život Bandity Libora Šimůnka
17.02.2025

Kdykoli usedá do křesla lovce, přepadá ho tréma. Pořad Na lovu zcela změnil život Bandity Libora Šimůnka

Libor Šimůnek má za sebou rok plný zážitků, vzrušujících i takových, které mu pořádně pocuchaly nervy. Stal se totiž nejnovějším z lovců ve...

Zítra v ZOO: Ze Sid se stává ezo žena, Daniel je vydíraný a Karolína naivní a hloupá
12.02.2025

Zítra v ZOO: Ze Sid se stává ezo žena, Daniel je vydíraný a Karolína naivní a hloupá

Alice sleduje Sid a její naprosté nadšení pro novou kamarádku. Je z ní úplně očarovaná a září štěstím, jako by se právě zamilovala. Vše teď...

Píšťalka z Básníků dnes: Úspěšná psycholožka Eva Vejmělková žije v Havířově a pomáhá lidem
15.01.2025

Píšťalka z Básníků dnes: Úspěšná psycholožka Eva Vejmělková žije v Havířově a pomáhá lidem

V 80. a 90. letech oslnila svou krásou kdekoho. Hvězda filmů Fontána pre Zuzanu, Jak básníkům chutná život nebo Kačenka a strašidla se ale místo...

Není jako Bohunka Dušková: Hvězda Ulice má s dcerou nádherný vztah
01.01.2025

Není jako Bohunka Dušková: Hvězda Ulice má s dcerou nádherný vztah

Marcela Rojíčková je známá tím, že propůjčila hlas americké herečce Christině Applegate. Díky roli v Ulici se v poslední době více zviditelnila a...

Jsem vděčná Nově, že mi otevřela dveře k potvorám, prohlásila Lucie Vondráčková
10.01.2025

Jsem vděčná Nově, že mi otevřela dveře k potvorám, prohlásila Lucie Vondráčková

Leckterý divák má sklony stírat rozdíly mezi seriálem a realitou, ale každý by si měl uvědomit, že herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková je úplným...

Diskutujte

Nejnovější diskutované