Není to už trochu moc? Dějová linka seriálu ZOO je plná zvratů, změn, nečekaných problémů a zamotaných vztahů

Není to už trochu moc? Dějová linka seriálu ZOO je plná zvratů, změn, nečekaných problémů a zamotaných vztahů
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Čekali byste, že u nekonečného seriálu nazvaného ZOO se největší zvraty budou odehrávat mezi zvířaty v zoologické zahradě? Samozřejmě, že ne. Nejde totiž o dokument, ale o komediální seriál z produkce FTV Prima, takže je jasné, že to nejzajímavější bude probíhat mezi postavami. A není toho rozhodně málo.

ZOO začala velkolepým startem 13. ledna 2022, k televizním obrazovkám v tu chvíli usedlo skoro 1,5 milionu diváků a všechny nadchla už úvodní píseň zpívaná Evou Burešovou. Tato herečka se také ujala hlavní role Viky Janečkové a už to samo o sobě započalo hlavní dějovou linku plnou zvratů, změn, nečekaných problémů a zamotaných vztahů.

Jedna žena, dvě tváře

Největší šok pro diváky se odehrál už na počátku seriálu. Mohlo se totiž zdát, že tu budou vystupovat dvě hlavní ženské postavy – Viky Janečková a barová zpěvačka Lady X. Jenže už vzápětí se ukázalo, že jde o jednu a tutéž osobu. A vést dvojí život, to není nic snadného. Takže Eva Burešová dostala skvělou šanci „vyřádit se“ a ukázat, jak umí hrát obyčejnou dívku i sexy svůdnici.

Osudová sázka

Dalším velkým zvratem v seriálu ZOO byla jistě sázka o muže. Dvě ženské postavy – Markéta a Viky – se vsadí o rovný milion korun, jestli se nejcharismatičtější muž seriálu, soudce Petr Kříž, nechá svést barovou zpěvačkou, nebo jestli ho získá Markéta a vyhraje svatbu za milion. Už to by bylo samo o sobě zajímavé, jenže zvraty pak přicházejí jeden za druhým, zvlášť když tu Burešová hraje dvojroli a sama její postava Viktorie se do soudce nečekaně začne zamilovávat. Jak to tedy vyřešit, když o jednoho muže najednou stojí teoreticky tři ženy – Markéta, Lady X i Viky?

Přátelství nebo láska?

Co se týká hlavních postav, tak třetí zásadní zvrat přichází ve vztahu Viky a jejího skvělého kamaráda Marka. Jsou už odnepaměti nerozlučnou dvojicí, kterou však pojí pouze přátelství. A to až do chvíle, kdy ho Viky ve chvíli zmatku na oko políbí, načež on jí polibek vrátí velmi vášnivě a reálně. Najednou je tu velký problém a Viky neví, co si myslet, a jak s Markem mluvit a vycházet dál. A ani on neví, co dělat, když ví, že Viky je zamilovaná do jiného muže.

Odchod Viky

Diváci vždy tajně fandí velké, opravdové lásce, takže se už od počátku skoro všichni sázeli, že Viky a Petrovi to vyjde. Zvlášť když se ukázalo, že Viky je těhotná. Jenže to byl další velký zvrat a zápletka seriálu se nečekaně pohnula úplně opačným směrem.

Těhotenství herečky Evy Burešové totiž bylo skutečné a ona se rozhodla dát přednost miminku. Už před letními prázdninami tedy ukončila natáčení a dál se v seriálu bude objevovat dočasně jen „telefonicky“. To, kdy se její Viky reálně vrátí, zatím nikdo neví. A spolu s ní skončila zajímavá dějová linka propojená s Petrem, který nakonec došel k oltáři se svou snoubenkou Markétou, ale svatba se kupodivu nekonala. Šok z takového konce ale naznačuje, že i dál to bude v ZOO víc než zajímavé.

Zdroje článku: