Hvězdy devadesátkového sitcomu Kapela snů se za 28 let změnily k nepoznání. Jak se jim dnes daří?

Hvězdy devadesátkového sitcomu Kapela snů se za 28 let změnily k nepoznání. Jak se jim dnes daří?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
California Dreams (Kapela snů) byl jedním z nejúspěšnějších sitcomů v devadesátkách, možná i vy si ho pamatujete, běžel i na našich obrazovkách. Co dnes dělají Tiffany, Tony, nebo Jenny?

Brentley Gore, aka Matt Garrison

Frontman kapely The Dreams a brácha Jenny nebyl dobrým muzikantem jen v seriálu. Po ukončení spolupráce s producenty seriálu se mu podařilo uchytit se a stále žije v Los Angeles, kde má rodinu a založil indie kapelu King Straggler. Poté se ale dal na sólovou dráhu a stále vydává alba.

Heidi Noelle Lenhart, aka Jenny Garrison

Mattova sestra Jenny to uměla v seriálu pěkně rozpálit, přitom California Dreams je její jediný "hudební" počin. Po tomto projektu se ještě chvíli věnovala herectví a dostala menší role v několika seriálech. V současnosti žije spíše v ústraní a věnuje se rodině.

 Kelly Packard, aka Tiffani Smith

Seriálová kráska Tiff patří mezi ty úspěšnější herečky, které se v seriálu objevily. Role talentované a krásné Tiffany ji přinesla slávu, později ji mohli obdivovat také fanoušci Pobřežní hlídky, dodnes se často objevuje v různých komediích a dalších filmech, také se ale stará o tři děti.

William James Jones, aka Tony Wicks

Za všech okolností milý a hodný bubeník Tony se kromě Kapely snů objevil například v seriálech Sabrina, mladá čarodějnice nebo Západní křídlo. Ve filmové a divadelní branži ale zůstal, i přesto, že se herectví věnuje jen sporadicky. Založil v L.A. vlastní úspěšné divadlo, o které se dodnes stará.

Jay Anthony Franke, aka Jake Sommers

Bad-boy Jake, seriálový lamač srdcí, má za sebou 2 neúspěšné manželství. Jeho filmové kariéře se také moc nedařilo, tak se přestěhoval do Austrálie, kde pracuje pro společnost, která vyvíjí videohry. Na kytaru už hraje jen pro radost.

Jennie Kwan, aka Sam Woo

Půvabná studentka se sametovým hlasem se dnes živí zpěvem v divadle, hraje dokonce na Broadwayi. Často svůj hlas propůjčuje také jiným filmovým postavám, například animovaným, slyšet jsme ji mohli ale například i v Avatarovi.

Michael Cade, aka Sylvester “Sly” Winkle

Kravsavec a manažer kapely Sly se po konci v California Dreams dočkal hned několika nabídek na role v dalších seriálech a dodnes se čas od času někde objeví. Víc času už tráví ale v posilovně nežli před kamerou, hodně aktivní je také na sociálních sítích.