Spektakulární thriller s Hughem Jackmanem má svůj první trailer: Tohle nás čeká v bijáku „Reminiscence“

Spektakulární thriller s Hughem Jackmanem má svůj první trailer: Tohle nás čeká v bijáku „Reminiscence“
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tvůrkyně seriálu „Westworld“ Lisa Joyová natočila film: „Reminiscence“ je sci-fi thriller, v jehož hlavní roli se objeví herec a zpěvák Hugh Jackman jako policejní vyšetřovatel. Teď byl zveřejněn první trailer a ten slibuje zajímavý film s velmi pochmurnou budoucností.

Obsah thrilleru

V ne tak vzdálené budoucnosti je Miami téměř úplně ponořeno v moři. Po civilní válce žijí ti, co si to mohli dovolit, za ochrannými zdmi města, kde je tak horko během dne, že byl lidský život přesunutý do noci. Nick Bannister (Hugh Jackman) a jeho kolega (Thandiwe Newton) provozují detektivní kancelář v tomto zříceném Miami, což umožňuje klientům oživit staré vzpomínky pomocí nejnovější technologie.

Zdroj: Autor: lucacavallari / Shutterstock

Když je Nick záhadnou Mae (Rebecca Fergusonová) požádán o reaktivaci jejích vzpomínek, je detektiv uchvácen láskou a zkázou, tak, jako by to mělo být u dobrého noir filmu.

Po civilní válce žijí ti, co si to mohli dovolit, za ochrannými zdmi města, kde je tak horko během dne, že byl lidský život přesunutý do noci.

Od koho a s kým?

Fanoušci sci-fi znají Lisu Joyovou velmi dobře, koneckonců spolu se svým kolegou a manželem Jonathanem Nolanem je zodpovědná za tematicky složitý, ale obrazově bohatý televizní seriál „Westworld“, který volně vychází ze stejnojmenného filmu. Ale ještě před tímto seriálem napsala scénář pro svůj vlastní sci-fi příběh, který se nyní konečně dokončil. Do svého trháku si najala jen hereckou špičku, tak se můžeme těšit na vždy geniálního Hugha Jackmana, na talentovanou Rebeccu Fergusonovou a Thandiwe Newtona.

Film má zkombinovat několik důležitých témat do jednoho díla. Možnost uschovat si nejhezčí vzpomínky života a navždy si je pamatovat je sen nás všech, koncept, jak toho dosáhnout dokázala Joyová velmi kreativně zabudovat do tohoto thrilleru, jenž se taktéž zabývá devastujícími následky globálního oteplování, i když je totální zaplavení Floridy momentálně relativně vzdálená budoucnost.

Zdroj: