MasterChef: Odchod Terezy a vaření jídel, která nikdo nechce ani ochutnat, budí mezi diváky nechuť

MasterChef: Odchod Terezy a vaření jídel, která nikdo nechce ani ochutnat, budí mezi diváky nechuť
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tereza Hybšová z Ostravy soutěž MasterChef opustila se ctí, ale diváky porota svým rozhodnutím nepotěšila. Vždy pohotovou a dobře naladěnou kuchařku si většina lidí oblíbila a rozhodně byla favoritem na vítězství. To si ovšem nemysleli porotci.

Tereza měla odvahu a sebevědomí právě tak zdravě namíchané, že budila dojem kuchařky, kterou nic nezaskočí. Sama po svém odchodu promluvila hlavně o přátelství, které během soutěže získala. Mezi její nejbližší z řady soupeřů patřila Ivka, Martin, Aco a Robin, který už soutěž také opustil.

Tereza odchod nebere nijak tragicky a naopak tvrdí, že se v soutěži ocitla vlastně náhodou. Přihlášku do MasterChefa podávala v roce 2020. Jenže v té době už soutěž byla v plném proudu, takže celou věc pustila z hlavy. Jenže asi zůstala v systému a byla televizí oslovena až letos.

Příležitost chtěla využít a poznat, jaký je to pocit, vařit před kamerou. Přiznala, že asi 80 % surovin ani neznala, a i když to tak nevypadalo, bylo to pro ni hodně dobrodružné.

Nejčastěji se jí lidé po odchodu ptají, zda nelituje toho, že nepoužila odznak imunity. Tereza však nemá ráda debaty o tom, co mohlo být a co se mělo udělat. Za svým jídlem si stála a udělala by to tak zase.

Z reakcí diváků a fanoušků kulinářské soutěže vyplývá, že jsou z jejího odchodu rozladění a moc uvažování poroty nerozumí. Není jim jasné, jak může být v soutěži třeba Aco, který neumí ani česky a často hlavně ve skupinovém vaření pobíhá a jen zmatkaří. Jeho neschopnost byla vidět v epizodě, ve které se vařilo stylem štafety a on vlastně ani nedokázal pokyny předat dalším soutěžícím, kteří tak jen odhadovali, co mají vlastně dělat.

Betty je možná hezká a dobře by se vyjímala na reklamních plakátech, ale svou ufňukaností si sympatie diváků nezískala. Kuchařka, ktera se rozbrečí pokaždé, když se jí něco nepovede, není velkou výhrou. Navíc je už otravná, jak nevynechá ani jedinou příležitost, aby divákům připomněla, jak se mají s Vojtou rádi. To možná měli zkusit Love Island, tam se řeší vztahy.

Tereze nebylo odpuštěno jediné malé zakopnutí, pokud tedy vůbec nějaké bylo. Možná jen porota nechtěla utěšovat Betty, která by se složila, kdyby ji nebo Vojtu vyřadili.

Terka a Betty, zdroj: TV Nova

Je evidentní, že se neměří všem stejným metrem. Není to tak dlouho, co Petra neodprezentovala kompletní jídlo a stejně šla na balkon. Nakonec to nebylo pouze jednou, kdy se jí moc nedařilo, ale prošlo jí to.

Stále budí podiv to, jak porotci ve všech třech výzvách Terezu pořád nabádali, aby použila odznak, aniž by věděli, jak bude vařit. Možná jen chtěli, aby se už imunity zbavila a neměla žádnou výhodu.

Trochu nepatřičně vypadalo to, že jí nadělili na vaření kančí žlázy a pak chtěli, aby použila odznak a nemuseli jídlo ochutnávat.

Kdopak se porotě znelíbí příště. A kdo asi vyhraje. Loni to byla žena, tak že by to letos v rámci vyváženosti byl muž? Tak budeme doufat, že to nebude manekýn Vojta. Nenápadně soutěží proplouvá Ondra a potom je zde samozřejmě Martin, který je opravdu hodně výrazný, ale už je ve věku, kdy se kariéra nerozjíždí. A pak je zde malý rebel Ado, který občas trochu porotu štve a zmatkař Aco, který už v soutěži přesluhuje.

Zdroje článku: